Mixtrol Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 W związku z czym mam pytanie - czy można na tej płycie wyłączyć SATA, ponieważ dopuki nie jest używany ten kontroler to po co przedłużać botowanie - albo co zrobić żeby kontroler SATA za każdym razem nie wyszukiwał dysków (mam włączone botowanie tylko HDD-0). Aha i nie mogę wejść do ustawień tego kontrolera tzn. nie pomaga naciskanie F4 ani (Alt+S) . (Wersja płyty rev 2.00) Dziękuje z góry za podpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Aby wylaczyc kontroler SATA nalezy w odpowiednim miejscu przelaczyc zworki na plycie. Wez User's Manual i znajdz. Tam wszystko jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixtrol Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Dzięki Karas - pokopię w instrukcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Dzięki Karas - pokopię w instrukcjiTak właśnie wygląda część społeczeństwa które po kupnie nowego sprzętu instrukcje obsługi wkłada głęboookooo do szuflady. Szkoda gadać :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Dzięki Karas - pokopię w instrukcji Jak juz pokopiesz napisz czy znalazles bo tez mam ten problem tyle ze na innym asusie i u mnie nic nie ma w instrukcji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...