qans Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Witam, od 2 dni windows nie moze sie zaladowac (zacina sie na tym latajacym paseczku) jedyny sposob aby do niego wejsc to tryb awaryjny, z tym ze tylko i wyalcznie sam, bez mozliwosci obslugi sieci co jest istotne. probowalem zrobic cos z konsola odzyskiwania, ale moja plytka windowsa jest z sp2 a ja mam sp3, aby zaisntalowac konsole msuze sie poalczyc z internetem czego zrobic nie moge. probowalem takze uzyc 'recovery express' ale to nie poskutkowalo. bardzo prosze o pomoc, komputer jest potrzebny do pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shunner Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) . Edytowane 10 Lutego 2018 przez Shunner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Witam, od 2 dni windows nie moze sie zaladowac (zacina sie na tym latajacym paseczku) jedyny sposob aby do niego wejsc to tryb awaryjny, z tym ze tylko i wyalcznie sam, bez mozliwosci obslugi sieci co jest istotne. probowalem zrobic cos z konsola odzyskiwania, ale moja plytka windowsa jest z sp2 a ja mam sp3, aby zaisntalowac konsole msuze sie poalczyc z internetem czego zrobic nie moge. probowalem takze uzyc 'recovery express' ale to nie poskutkowalo. bardzo prosze o pomoc, komputer jest potrzebny do pracy Jesli dziala tryb awaryjny to dobrze - odinstaluj SP3 3379824[/snapback] Miałem podobny problem około 3 razy , za każdym mi pomógł format . Pozdrawiam Shunner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Spróbuj zapuścić chkdsk c: /f w trybie awaryjnym, albo z konsoli odzyskiwania z płytki windowsa... Edytowane 6 Października 2009 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 jeśli w konsoli odzyskiwania to "chkdsk c: /r" dłużej trwa ale skuteczniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...