hzAAAA Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 To co w temacie, nie mam żadnego rozeznania jakie firmy wiodą prym w monitorach teraz, wiec pytam co byście polecili tak do 500zł. A i co najważniejsze jakie teraz sa modne rozmiary monitorow, ile cali..Ja mam starego zgrzyta 16-18 cali w sumie to nie wiem ile bo nie pisze na nim:D a jest tak stary ze nie ma gdzie tego sprawdzic:D, mimo ze maly jak dla mnie wystarcza. A z tego co slyszalem jest moda na jakies 20-23 cale tak? Jak dla mnie co do wielkosci może być 19, nie robi mi to chyba* wiekszej roznicy... Buszujac 5 minut po necie cos takiego znalazłem: LG W1942T-PF Proszę o pomoc, chce kupić raz a dobrze : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 pobuszuj jeszcze pare minut, bo tematow podobnych do Twojego jest w okolicy conajmniej kilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...