Bezan Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Witam, Czy mając na uwadze szybkość pracy (uruchamianie aplikacji) jest sens kupować 2 dyski 1TB z serii F3 czy na jedno wyjdzie posiadając pojedynczy dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) temat do dyskusji o F3/F3EG jest TUTAJ Edytowane 27 Września 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 temat do dyskusji o F3/F3EG jest TUTAJPopraw link, bo prowadzi do Ciasto na gofry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) Heeehehe ale wtopa xD akurat łaziłem po guglach :lol2: Oto nowe jednotalerzowe F3 :lol2: : hehehehe EOT Edytowane 27 Września 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Równie dobrze mogłem zapytać a barki. CHodzi mi o obecne szybkości dysków i czy RAID0 spowoduje odczuwalną różnicę czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 ech to jest jednotalerzowiec rew.2.0 z podwójną ilością "kaszy" ;) Bezan, odczyt i zapis na bank odczujesz przy RAID 0, samo działanie systemu przyspieszy SSD ew. siakiś raptor na 10K obr.(patrz czas dostępu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 jest cały temat Raid 0 a wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...