Kaeres Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Ile razy się za to zabieram to zawsze mam problem. Nvidia 7600GT, WinXp. TV - Panasonic HDready plazma Gdy ustawiam klonowanie to obraz na TV jest poprzesuwany, porozjeżdżany - daleko mu od ideału. Gdy daje DualView to mam tylko i wyłącznie tapetę z pulpitu nawet bez ikonek i gdy włączam film to słychać tylko dźwięk filmu (nadal tylko pulpit widać na TV podczas gdy na monitorze film normalnie leci). Co zrobić, jakiego programu użyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Allplayer, prawoklik na filmie, obraz na monitorze nr 2. Tak to chyba było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 A dzięki. Po 2 godzinach zabawy doszedłem do tego, że nie wszystkie odtwarzacze po prostu dają obraz na 2 monitor w tym wypadku TV) i dlatego tylko pulpit widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Czasami po prostu wystarczy przeciągnąć okno z filmem na tv i wtedy powiększyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...