Kane Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ktos z was ma zestaw taki jak w temacie ? (jestem ciekaw podkrecania na tej plycie 8) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 No ja mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Intel P4 1.6A @ 2,13 - tylko tyle ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Intel P4 1.6A @ 2,13 - tylko tyle ? Nie... po prostu z braku czasu nie testowałem na więcej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 1st: Athlon XP 1600+@1900+ EPoX 8KHA+ 512MB DDR CL2 Leadtek GF4Ti4200 2nd: Intel P4 1.6A @ 2,13 ASUS P4S533 512MB DDR PC2700 Samsung ATI RADEON 8500 Planuje zakup podobnej karty ramu i plyty wiec mam kilka pytan :) karta Leadtek GF4Ti4200 na ile kreciles i na jakich pamieciach jest ta karta ? dzialal ram na 400 MHz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 1st: Athlon XP 1600+@1900+ EPoX 8KHA+ 512MB DDR CL2 Leadtek GF4Ti4200 2nd: Intel P4 1.6A @ 2,13 ASUS P4S533 512MB DDR PC2700 Samsung ATI RADEON 8500 Planuje zakup podobnej karty ramu i plyty wiec mam kilka pytan :) karta Leadtek GF4Ti4200 na ile kreciles i na jakich pamieciach jest ta karta ? dzialal ram na 400 MHz ? :lol: :lol: :lol: ale trafiłeś :) Te sprzęty które wymieniłeś będę miał na dniach (Barwkomp zawalił sprawę z pamięciami, a Leadteka nie ma i pewnie będzie MSI :) Jak się toto kręci opowiem na forum w niedługim czasie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Chwalisz sie czyms czego nie masz ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Shrlock, co miales na myśli pisząc "Barwkomp zawalił sprawę z pamięciami". Bo właśnie chce u nich kupić Samsungi pc333, a w sklepie w Gdańsku powiedzieli mi, że już ich nikt nie sprowadza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Shrlock, co miales na myśli pisząc "Barwkomp zawalił sprawę z pamięciami". Bo właśnie chce u nich kupić Samsungi pc333, a w sklepie w Gdańsku powiedzieli mi, że już ich nikt nie sprowadza... W Gralu kupujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 tak, a co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Chyba juz nie ma, nie sprowadzaja bo nikt nie kupuje, NANYA 100zł tansza 299zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 W Gralu maja obudowy 400Wat za 189zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Co do pamieci to polecam OCZ DDR 400 , w Polsce narazie trudno dostepne, ale sa rewelacyjne żadne inne im nie podskocza. Dorwalem je w USA, cena 125$ Podro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 no z tym ze nikt ich nie kupuje to sie nie zgodze. tekst "samsung 2700" widziałem juz w kilku sygnaturach. bede szukal tych samsungow - moze mi sie uda. a może ktoś na boardzie wie gdzie je kupić? byłbym wdzięczny za namiary, może być wysyłkowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 to jest fajne: http://www.sklep.gral.pl/podzespoly/index_...pis.php?id=1596 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 no z tym ze nikt ich nie kupuje to sie nie zgodze. tekst "samsung 2700" widziałem juz w kilku sygnaturach. bede szukal tych samsungow - moze mi sie uda. a może ktoś na boardzie wie gdzie je kupić? byłbym wdzięczny za namiary, może być wysyłkowo. Na tweaku w sklepie, chyba 350zł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 pedroz jaki masz CPU? bo mam do sprzedania SK6 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Albo kup tu: http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6143628 Koles jest sprawdzony, kupowalem u niego pamieci niedawno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 pedroz jaki masz CPU? bo mam do sprzedania SK6 :)pIII 500, ale kupuje pIV 1.6 i asusa p4s533. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Albo kup tu: http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6143628 Koles jest sprawdzony, kupowalem u niego pamieci niedawno :) nawet cenę ma niezłą. ok, kupię u niego. dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Bardzo dobry wybor !!! Asus P4s533 + DDR (dobre) to obecnie najlepsza płyta pod P4 i DDR niesamowita przepustowosc pamieci!!! Jedyny minus to FSB do 166 ale mysle ze poprawia to w kolejnych biosach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Ja tam wole P4B, FSB do 400Mhz :) na 190Mhz działą bez problemu - testowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Spoko kazdy chwali swoje ale FSB to chyba do 200. Jednak wydajnosc SIS 645DX w obsłudze pamieci jest nie do podwazenia!!!! Moga podskoczyc mu tylko RIMM1066. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 mi tam wystarczy te 166 :) a propos Grala to muszę powiedzieć, że ich sklep internetowy to kicha. Wszystko niby jest, a jak pojechałem do sklepu, to obudowy nie było, a jeśli chodzi o pamięci (samsugi) to okazało się, że są na zamówienie. Jak zapytałem kiedy będę, to okazało się, że nie będzie, bo nikt ich już nie sprowadza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Ja tam wole P4B, FSB do 400Mhz :) na 190Mhz działą bez problemu - testowałem Do 400MHz???? Aby na pewno? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A masz inny lepszy sklep w trojmiescie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 nie, ale konkluzja jest taka, żeby kupować u nich w sklepie normalnym, a nie internetowym, bo można sobie długo poczekać np. na pamięci których nie będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Shrlock, co miales na myśli pisząc "Barwkomp zawalił sprawę z pamięciami". Bo właśnie chce u nich kupić Samsungi pc333, a w sklepie w Gdańsku powiedzieli mi, że już ich nikt nie sprowadza... Jak zamawiałem to miały być za 2 dni. Za 2 dni miałem telefon... że będą za 3 dni... potem znowu... i tak sobie czekam.. we wtorek mają znów zadzwonić... ale wtedy im podziękuję :) Znalazłem na Allegro te same po 290zł od sprawdzonego sprzedawcy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Chwalisz sie czyms czego nie masz ? :P heh :) Sprzęt jest zamówiony, więc jest już mój... zresztą moja sprawa co piszę w sigu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jak bedziesz kupowal Asusa P4S533 to zwroc uwage bo sa 2 wersje!!! Z LAN i bez. Ja swoja kupilem w Gralu i tak mialem fart bo okazalo sie ze dostali tylko 15 sztuk!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...