Skocz do zawartości
Kane

Asus P4S533 + P4 Northwood 1.6

Rekomendowane odpowiedzi

1st: Athlon XP 1600+@1900+ EPoX 8KHA+ 512MB DDR CL2 Leadtek GF4Ti4200

2nd: Intel P4 1.6A @ 2,13 ASUS P4S533 512MB DDR PC2700 Samsung ATI RADEON 8500

Planuje zakup podobnej karty ramu i plyty wiec mam kilka pytan :)

karta Leadtek GF4Ti4200 na ile kreciles i na jakich pamieciach jest ta karta ?

dzialal ram na 400 MHz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1st: Athlon XP 1600+@1900+ EPoX 8KHA+ 512MB DDR CL2 Leadtek GF4Ti4200 

2nd: Intel P4 1.6A @ 2,13 ASUS P4S533 512MB DDR PC2700 Samsung ATI RADEON 8500

Planuje zakup podobnej karty ramu i plyty wiec mam kilka pytan :)

karta Leadtek GF4Ti4200 na ile kreciles i na jakich pamieciach jest ta karta ?

dzialal ram na 400 MHz ?

:lol: :lol: :lol: ale trafiłeś :) Te sprzęty które wymieniłeś będę miał na dniach (Barwkomp zawalił sprawę z pamięciami, a Leadteka nie ma i pewnie będzie MSI :) Jak się toto kręci opowiem na forum w niedługim czasie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shrlock, co miales na myśli pisząc "Barwkomp zawalił sprawę z pamięciami". Bo właśnie chce u nich kupić Samsungi pc333, a w sklepie w Gdańsku powiedzieli mi, że już ich nikt nie sprowadza...

W Gralu kupujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no z tym ze nikt ich nie kupuje to sie nie zgodze. tekst "samsung 2700" widziałem juz w kilku sygnaturach.

bede szukal tych samsungow - moze mi sie uda. a może ktoś na boardzie wie gdzie je kupić? byłbym wdzięczny za namiary, może być wysyłkowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no z tym ze nikt ich nie kupuje to sie nie zgodze. tekst "samsung 2700" widziałem juz w kilku sygnaturach.

bede szukal tych samsungow - moze mi sie uda. a może ktoś na boardzie wie gdzie je kupić? byłbym wdzięczny za namiary, może być wysyłkowo.

Na tweaku w sklepie, chyba 350zł ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tam wystarczy te 166 :)

a propos Grala to muszę powiedzieć, że ich sklep internetowy to kicha. Wszystko niby jest, a jak pojechałem do sklepu, to obudowy nie było, a jeśli chodzi o pamięci (samsugi) to okazało się, że są na zamówienie. Jak zapytałem kiedy będę, to okazało się, że nie będzie, bo nikt ich już nie sprowadza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shrlock, co miales na myśli pisząc "Barwkomp zawalił sprawę z pamięciami". Bo właśnie chce u nich kupić Samsungi pc333, a w sklepie w Gdańsku powiedzieli mi, że już ich nikt nie sprowadza...

Jak zamawiałem to miały być za 2 dni. Za 2 dni miałem telefon... że będą za 3 dni... potem znowu... i tak sobie czekam.. we wtorek mają znów zadzwonić... ale wtedy im podziękuję :) Znalazłem na Allegro te same po 290zł od sprawdzonego sprzedawcy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...