Rashowsky Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) Witam Posiadam płytę Gigabyte K8nu-sli-rh. Z tego co znalazłem, dodatkowe opcje w biosie powinny zostać odblokowane poprzez wciśniecie klawiszy ctrl+f1 na głównym ekranie BIOS Setupu. Niestety nie działa. procek amd 3000+ venice grafika gf 6800gs zasilacz huntkey 350W pozdrawiam i prosze o odpowiedź. Edytowane 30 Września 2009 przez Rashowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Może watro zrobić Clear CMOS? U mnie dźwięk ginął jak dochodziłem do FSB300 i wtedy pomagał Clear CMOS lub w skrajnych przypadkach wyjęcie bateryjki na 5-10 minut! Może pada się już płycie? i dlatego nie ma dźwięku? Choć dziwne, że nie pokazują Ci się dodatkowe opcje w bios'ie po naciśnięciu CTRL + F1! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 A częstotliwość PCI/AGP zostawiłeś w spokoju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 To mój kolega, sam próbowałem zrobić coś z tą mobo. Nie możemy znaleźć nigdzie biosu do tej płyty, dźwięku nie ma nawet po resecie biosu. Gdy kliknę CTRL+F1, to caly obraz mignie i nie ma żadnych opcji OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rashowsky Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) Problem z dźwiękiem został juz rozwiązany. Teraz pozostaje tylko sprawa odblokowania dodatkowych opcji w biosie i OC. Edytowane 30 Września 2009 przez Rashowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...