KrisTheStig Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Witam, musialem nichcący urwać kondensator płyty głównej gdy wymieniałem kartę grafiki. Czym najprościej go przykleić? Nie mogę przylutować bo nie mam lutownicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 na gumie do żucia ... lutownica kosztuje 15 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisTheStig Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 na gumie do żucia ... lutownica kosztuje 15 zeta.nie no sory że Cię uraziłem. Myślałem że znacie łatwiejsze sposoby. Teraz muszę wszystko wyjmować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Guma do żucia/plastelina -ale wątpie żeby się udało :) Nie babraj się broń boże z klejem błyskawicznym bo się nie uda i narobisz problemów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...