nrl Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 :evil: Odpalam byle jaką giere i co zwis lub restart nawet jak odpala się wygaszacz ekranu w 3d padaka. :evil: Sprawdzałem u kumpla karte graficzną i pamiątki śmiga aż miło. :lol: Wgrywałe od nowa windowsa XP Pro. nic nie pomogło. :cry: Mam ASUSA A7V8X, RADEONA 9700 2x256 TwinMosa,WDC 8MB, A2100+, Lite-On 48x24x48,zasilacz 300W,cooler master HHC-001. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 moim zdaniem wina zasilacza!!! mialem podobie, wymienilem zasilke i wszystko smiga!!! sprobuj pozyczyc od kumpla zasilacz i sprawdz na swoim kompie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 :evil: Odpalam byle jaką giere i co zwis lub restart nawet jak odpala się wygaszacz ekranu w 3d padaka. :evil: Sprawdzałem u kumpla karte graficzną i pamiątki śmiga aż miło. :lol: Wgrywałe od nowa windowsa XP Pro. nic nie pomogło. :cry: Mam ASUSA A7V8X, RADEONA 9700 2x256 TwinMosa,WDC 8MB, A2100+, Lite-On 48x24x48,zasilacz 300W,cooler master HHC-001. Heh nie kumam takich ludzi, kupuje sobie zajebisty sprzęt a zasiłka 300W przy radku 9700 8O 8O jesszcze jakaśpewno noname :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 nie koniecznie zasilacz. jezeli wymienisz zasilacz i dalej bedzie kupa, to przelacz agpx4 - i sprawdz. wiem bo sam doswiadczylem zwiech przy r9700pro przy agp x8. przy r9800pro i agp x8 zwiechy nie wystepuja jest wsjo ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 trzeba zmodować R9700 --> 9800 i też będzie cool. ale koleś ma na 90% no-name jakieś lub codegena więc te 00W to i tak tylko na naklejce. dobrze jak ma 250W :!: i tak musi kupić zasilacz bo radka 9700 to to nie uciągnie, prędzej będzie brązowa śmierdząca plama za kompem niż to będzie śmigało. masz kasę na radka to i masz na coś porządnego 350W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 trzeba zmodować R9700 --> 9800 i też będzie cool TO już zrobiłem 100 lat temu Wina zasilacz raczej odpada wymieniłem dzisiaj na nowy też 300W FEEL .:( :(.Wcześniej na 300W dobrze chodził dopiero od kilku dni zaczął wariować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 sprawdzałem na fortronie 300W i to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Spróbuj wsadzić do twojego kompa inną słabszą grafe. Bo mozliwe że jest coś z AGP8 coś sie walnęło. Całkiem możliwe że to wina MOBO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 na poczatek podstawowe pytanie czy sprawdzales rozne wersje driverow???? Jesli nie to sprawdz jesli bedzie to samo to wylacz agp x8 w biosie (o ile juz nie masz wyl) asus mial z tym problemy karty agp x8 wywalaly rozne dziwne krzaczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 tak rozumiem ze probowales roznych sterownikow ?! ok to wylacz w biosie obsluge agp x8 i wtedy sprawdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...