Skocz do zawartości
nrl

Zwisy i restarty

Rekomendowane odpowiedzi

:evil: Odpalam byle jaką giere i co zwis lub restart nawet jak odpala się wygaszacz ekranu w 3d padaka. :evil: Sprawdzałem u kumpla karte graficzną i pamiątki śmiga aż miło. :lol: Wgrywałe od nowa windowsa XP Pro. nic nie pomogło. :cry:

Mam ASUSA A7V8X, RADEONA 9700 2x256 TwinMosa,WDC 8MB, A2100+, Lite-On 48x24x48,zasilacz 300W,cooler master HHC-001.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:evil: Odpalam byle jaką giere i co zwis lub restart nawet jak odpala się wygaszacz ekranu w 3d padaka. :evil: Sprawdzałem u kumpla karte graficzną i pamiątki śmiga aż miło. :lol: Wgrywałe od nowa windowsa XP Pro. nic nie pomogło. :cry: 

Mam ASUSA A7V8X, RADEONA 9700 2x256 TwinMosa,WDC 8MB, A2100+, Lite-On 48x24x48,zasilacz 300W,cooler master HHC-001.

Heh nie kumam takich ludzi, kupuje sobie zajebisty sprzęt a zasiłka 300W przy radku 9700 8O 8O jesszcze jakaśpewno noname :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie koniecznie zasilacz.

jezeli wymienisz zasilacz i dalej bedzie kupa, to przelacz agpx4 - i sprawdz.

wiem bo sam doswiadczylem zwiech przy r9700pro przy agp x8.

przy r9800pro i agp x8 zwiechy nie wystepuja jest wsjo ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba zmodować R9700 --> 9800 i też będzie cool.

ale koleś ma na 90% no-name jakieś lub codegena więc te 00W to i tak tylko na naklejce. dobrze jak ma 250W :!:

i tak musi kupić zasilacz bo radka 9700 to to nie uciągnie, prędzej będzie brązowa śmierdząca plama za kompem niż to będzie śmigało.

masz kasę na radka to i masz na coś porządnego 350W.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba zmodować R9700 --> 9800 i też będzie cool TO już zrobiłem 100 lat temu Wina zasilacz raczej odpada wymieniłem dzisiaj na nowy też 300W FEEL .:( :(.Wcześniej na 300W dobrze chodził dopiero od kilku dni zaczął wariować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na poczatek podstawowe pytanie czy sprawdzales rozne wersje driverow???? Jesli nie to sprawdz jesli bedzie to samo to wylacz agp x8 w biosie (o ile juz nie masz wyl) asus mial z tym problemy karty agp x8 wywalaly rozne dziwne krzaczki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...