Armo94 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Witam, kupiłem dzisiaj tą myszkę i od razu mam z nią problemy, po podłączeniu do kompa i zainstalowaniu sterów, przy próbie otworzenia menu sterów wywala mi taki błąd: i cokolwiek bym tam nie zmienił to pokazuje się to okno, a zmiany nie maja żadnego wpływy na działanie myszki. Do tego co jakiś czas myszka ucieka mi na górę ekranu! Co robić? Edytowane 29 Września 2009 przez armt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Proponuje spróbować zmienić port USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Próbowałem, nic to nie dało. Przy okazji odkryłem coś ciekawego w panelu sterowania: O co kaman, od kiedy myszka to klawiatura? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...