Skocz do zawartości
Kaeres

Grand Theft Auto: Vice City

Rekomendowane odpowiedzi

Pomózcie mi !!!! , nie wiem czemu ale jak gram sobie to mam problem z dzwiekiem  nie ma odgłosu silników samochodowych tylko mam dzwiek grającego radia samochodowego tylko tyle słychac , nie słysze syren policyjnych itd tylko radio :((( co to moze byc albo jak to zrobic ?

jedzesz z obrazu czy z płyty...

Ja mialem problem z dzwekiem jak gralem z obrazu przez daemon tools.

Jak kożystasz z obrazu to wypal sobie plytke, moze pomoze

Gram z cd i nie wiem co dalej :( , nie działa ehh pech to pech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przejrzalem pierwsze 3 strony forum ale nie bylo tam mojej odpowiedzi a poniewaz ciagne z modemu czytanie tych kilkunastu stron zajelo by mi spro wiec pytanie :

"jak przejsc misje z gangiem motocyklowym, chodzi mi o misje gdzie trzeba potracac ludzi" za kazdym razem gdy chociaz mam 1/4 pasku to mnie policja lapie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wiecie o co chodzi w 1 misji zaraz po tym jak tą wille dostajemy co jego wlasciciela zabija sie? nie moge dojsc do tego co tam nalezy zrobic:(

JEzli na mapie sie V pojawia ???????

Trzeba w tym sklepie wybic szyby w srodku :) chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wiecie o co chodzi w 1 misji zaraz po tym jak tą wille dostajemy co jego wlasciciela zabija sie? nie moge dojsc do tego co tam nalezy zrobic:(

Jedziesz wybijać szyby do centrum handowego , bo ci właściciele nie chcą płacić haraczu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde a mi po zainstalowaniu Catalizatorow 3.4/Omega co jakis czas strasznie zwalnia VC przez kilka minut ~60 fps a po chwili takie swapy ida ze do 15 spada :(  

coprawda mam tylko 256ramcu ale na początku chodzilo dobrze ;

chyba wroce do 2.5 ;

To dziwne, bo u mnie na Omegach 3.4 chodzi bardzo dobrze. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde a mi po zainstalowaniu Catalizatorow 3.4/Omega co jakis czas strasznie zwalnia VC przez kilka minut ~60 fps a po chwili takie swapy ida ze do 15 spada :(  

coprawda mam tylko 256ramcu ale na początku chodzilo dobrze ;

chyba wroce do 2.5 ;

To dziwne, bo u mnie na Omegach 3.4 chodzi bardzo dobrze. :/

ta dziwne :( ehhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam do Was bardzo oraca prosbe. WIem ze to gdzies bylo albo na tym forum albo na gry-online.pl ale tyle tych postow jest zebym chyba wieki szukal. Otoz chcialem wykonac swoja misje lodziarka zeby sama na siebie zarabiala. Co musze zrobic ? ile lodow sprzedac ? mialem juz 101 i mnie gliniaz na plazy z samochodu wyciagnal :/ help !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zebrałem 102 , ale sposobem- wiekszosć lodzików sprzedałem w okolicy doków- jest tam paint spray i w razie czego zwiewałem tam samochodzikiem i dalej rozwoziłem lody- nie mam pojęcia, ile trzeba minimum zebrać, ale 102 w moim przypadku wystarczyły ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie domek w ktorym jest garaz , ja sobie kupilem taki za 8tys. , szkoda ze nie mozna wchodzic do srodka zakupionych domkow .

Powie mi ktos ktora trzaa misje zrobic aby kupic domek ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego przy instalacji GTA wyskakuje mi najpierw, że trzeba wlozyc 2disk a kiedy go wloze to pisze ze potrzebuje data4.cab a tego pliku nie mam na ani jednej plycie.

prosze o szybkie odpowiedzi  i  pozdrawiam.

Masz zle nagrana 1 plyte - tez tak mialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi