Skocz do zawartości
Kaeres

Grand Theft Auto: Vice City

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm...

Czy ktos wie gdzie moge znalezc ponizsze samochody?

Sabre

Dołączona grafika

Stretch

Dołączona grafika

pierwszy niewime gdzie ale limka stała przy tym domu w ktorym koles wiecznie cos rozwałal np. wideo to tam na podwórzu oprucz lamborghini po drugiej stronie schodów stała limuznyka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabre ponoc mozna znalezc na calej drugiej wyspie, a w szczegolnosci zaraz kolo salonu i w okolicach stadionu.

Kiedy go jeszcze nie szukalem to faktycznie jezdzil po ulicy na ktorej jest salon, ale teraz jak jest ostatni na liscie to slad po nim zaginal :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwszy niewime gdzie ale limka sta?a przy tym domu w ktorym koles wiecznie cos rozwa?al

Ktorym domu? Ktora wyspa, jakies nazwy? :(

np. wideo to tam na podwórzu oprucz lamborghini po drugiej stronie schodów sta?a limuznyka

Tak. Pamietam, ze kiedys stala, ale obecnie (po przejsciu glownego watku gry) jej juz tam nie ma :(

Wiec gdzie moge znalezc ta limuzynke? :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

np. wideo to tam na podwórzu oprucz lamborghini po drugiej stronie schodów sta?a limuznyka

Tak. Pamietam, ze kiedys stala, ale obecnie (po przejsciu glownego watku gry) jej juz tam nie ma :(

Wiec gdzie moge znalezc ta limuzynke? :evil:

u mnie po przejsciu wszystkich glownych watkow stoi normalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy to bylo bo naprawde przebrnac przez te 20 pare stron jest ciezka w celu znalezieni odpowiedzi.

Zainstalowalem przed chcwila gierke ale mam problem w tym ze postac ciagle idzie mi w lewo, tak jakbym mial ciagle wcisniety "left arrow" (wiecei o co chodzi), jak jade samochodem to tez nie poge skrecac w prawo (ciagle jedzie w lewo), hmm o co chodzi 8O :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla osob ktore nie ukonczyly "misji" salonu z samochodami,

ponizej dwa ostatnie (?) modele jakie mozna dostac:

Dołączona grafika

oraz dodatkowe wyposazenie w bazie...

ale to juz chyba zadna nowosc :wink:

Dołączona grafika

BTW: Gdzie mozna dorwac czolg?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Pytanie w zastępstwie kuzyna, który okupuje mój komputer przez Vice City.

Jak sterować samolocikiem w misji, gdzie trzeba zrzucić z niego bomby na łódki (bynajmniej nie Bols)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uzbierajcie 90 (wcześniej się rypnąłem i napisałem 80) paczek a czołg pojawi się w Fort Baxter Air Base.

Poza tym co za kłopot wywołać 6 gwiazdek i zapier.... ukraść go ?

Nic prostszego - później tylko uciec np. do Auto Show Room, <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> byle jaki wóż i przemalować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanko - jak wziaz udzial w wyscigach z Auto Show Room. Wchodze w rozowe podswietlone miejsce i zmieniam te wyscigi strzalkami ale potem wychodze i nic.

BTW skonczylem juz wszystkie misje fabularne - minigun od Phila rzadzi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem ,pomóżcie w misji "dildo dodo" latanie samolotem naleciałem na wszystkie checkpointy niby skonczone ale nie wiem gdzie wyladowac ,jak wyladowałem na tym samym miejscu z którego ruszałem (przystań za wytwórnia filmów) i chciałem wyjsc pokzalo mi sie że mam 30 sek. aby powrócic ,co zrobic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem ,pomóżcie w misji "dildo dodo" latanie samolotem naleciałem na wszystkie checkpointy niby skonczone ale nie wiem gdzie wyladowac ,jak wyladowałem na tym samym miejscu z którego ruszałem (przystań za wytwórnia filmów) i chciałem wyjsc pokzalo mi sie że mam 30 sek. aby powrócic ,co zrobic?

czy oby napewno wszystko zaliczyles? bo ja bo zebraniu wszystkich punktow wyladowalem gdzies na jakiejs trawie i bylo ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi