Michal999 Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 powiedzcie mi jak qpic ten najshybshy woz za 120k?? i gdzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 moze bylo ale... jest 21 stron i troche nie chce mi sie przegladac dokladnie wszystkiego wiec: wie moze ktos czemu nie moge zwiekzyc rozdzialki :?: mam 640x480 16 i jak zwiekszam i chcem wyjsc z menu to sie samo przestawia powrotem... czemu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 jak zmienisz to nadus lewy przycisk myszy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 heh takie banalne :D dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Wszystkich lokacji jest w sumie 15? Obecnie mam 13 i nie moge znalezc dwoch pozostalych :( Ponizej moja aktualna mapka... Bardzo prosze o wskazowki odnosnie pozostalych dwoch lokacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 wejdź tu http://www.gtagame.boo.pl/pliki/mapy/forsaleap.gif, masz całą mapę z obiektami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 www.all-vice-city.fr.st tu są niezłe mapy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Hmmm... Czy ktos wie gdzie moge znalezc ponizsze samochody? Sabre Stretch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Hmmm... Czy ktos wie gdzie moge znalezc ponizsze samochody? Sabre Stretch pierwszy niewime gdzie ale limka stała przy tym domu w ktorym koles wiecznie cos rozwałal np. wideo to tam na podwórzu oprucz lamborghini po drugiej stronie schodów stała limuznyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Sabre ponoc mozna znalezc na calej drugiej wyspie, a w szczegolnosci zaraz kolo salonu i w okolicach stadionu. Kiedy go jeszcze nie szukalem to faktycznie jezdzil po ulicy na ktorej jest salon, ale teraz jak jest ostatni na liscie to slad po nim zaginal :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 pierwszy niewime gdzie ale limka sta?a przy tym domu w ktorym koles wiecznie cos rozwa?alKtorym domu? Ktora wyspa, jakies nazwy? :( np. wideo to tam na podwórzu oprucz lamborghini po drugiej stronie schodów sta?a limuznykaTak. Pamietam, ze kiedys stala, ale obecnie (po przejsciu glownego watku gry) jej juz tam nie ma :( Wiec gdzie moge znalezc ta limuzynke? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ...a tak w ogole to jaki jest najszybszy samochod w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 np. wideo to tam na podwórzu oprucz lamborghini po drugiej stronie schodów sta?a limuznyka Tak. Pamietam, ze kiedys stala, ale obecnie (po przejsciu glownego watku gry) jej juz tam nie ma :( Wiec gdzie moge znalezc ta limuzynke? :evil: u mnie po przejsciu wszystkich glownych watkow stoi normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Limuzyna stoi przy posiadłości z litera v, czasaem zamiast niej stoi coś innego ale wystarczy to wziąć i wrócić za chwile i już będzie stała a najszybszy to chyba ten wóz z nascar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 jak dostac ten woz z nascar ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 jak dostac ten woz z nascar ?musisz zebrac wszystkie samochody ktore sa potrzebne do ukonczenia misi z salonu samochodowego i na koniec dostajesz nagrode czyli kase i ten samochod w salonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 to juz go mam myslalem ze to siakis inny wozek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 nie wiem czy to bylo bo naprawde przebrnac przez te 20 pare stron jest ciezka w celu znalezieni odpowiedzi. Zainstalowalem przed chcwila gierke ale mam problem w tym ze postac ciagle idzie mi w lewo, tak jakbym mial ciagle wcisniety "left arrow" (wiecei o co chodzi), jak jade samochodem to tez nie poge skrecac w prawo (ciagle jedzie w lewo), hmm o co chodzi 8O :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Dla osob ktore nie ukonczyly "misji" salonu z samochodami, ponizej dwa ostatnie (?) modele jakie mozna dostac: oraz dodatkowe wyposazenie w bazie... ale to juz chyba zadna nowosc :wink: BTW: Gdzie mozna dorwac czolg?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Witam. Pytanie w zastępstwie kuzyna, który okupuje mój komputer przez Vice City. Jak sterować samolocikiem w misji, gdzie trzeba zrzucić z niego bomby na łódki (bynajmniej nie Bols)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Normalnie silnik na fulla czyli strzałka do przodu a na klawiaturze numerycznej 6 - chyb asię podnosi pułap a 9 - obniża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jest coś fajnego poza wszystkimi misjami głownymi i pobocznymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 freeride Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Szybki ten Nascar ! Tylko gdzie jest ten czołg?? Mam już 63 % i gram dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Uzbierajcie 90 (wcześniej się rypnąłem i napisałem 80) paczek a czołg pojawi się w Fort Baxter Air Base. Poza tym co za kłopot wywołać 6 gwiazdek i zapier.... ukraść go ? Nic prostszego - później tylko uciec np. do Auto Show Room, <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> byle jaki wóż i przemalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpatkows Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Mam takie pytanko - jak wziaz udzial w wyscigach z Auto Show Room. Wchodze w rozowe podswietlone miejsce i zmieniam te wyscigi strzalkami ale potem wychodze i nic. BTW skonczylem juz wszystkie misje fabularne - minigun od Phila rzadzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Wciśnij SHIFT czy tam F już nie pamiętam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 mam problem ,pomóżcie w misji "dildo dodo" latanie samolotem naleciałem na wszystkie checkpointy niby skonczone ale nie wiem gdzie wyladowac ,jak wyladowałem na tym samym miejscu z którego ruszałem (przystań za wytwórnia filmów) i chciałem wyjsc pokzalo mi sie że mam 30 sek. aby powrócic ,co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 mam problem ,pomóżcie w misji "dildo dodo" latanie samolotem naleciałem na wszystkie checkpointy niby skonczone ale nie wiem gdzie wyladowac ,jak wyladowałem na tym samym miejscu z którego ruszałem (przystań za wytwórnia filmów) i chciałem wyjsc pokzalo mi sie że mam 30 sek. aby powrócic ,co zrobic?czy oby napewno wszystko zaliczyles? bo ja bo zebraniu wszystkich punktow wyladowalem gdzies na jakiejs trawie i bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Widocznie nie zebrales wszystkich cp, jakbys zebral pokazaloby sie "Mission completed" i moglbys sobie dalej latac itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...