MaxDamage Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Nio a jak masz chainguna to vigilante rulez , konwoj se moze miec i 50 samochodow , chaingun to dobry argument na tych niedobrych gangsterow :D Nie to co nasz bohater! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Pomózcie mi !!!! , nie wiem czemu ale jak gram sobie to mam problem z dzwiekiem nie ma odgłosu silników samochodowych tylko mam dzwiek grającego radia samochodowego tylko tyle słychac , nie słysze syren policyjnych itd tylko radio :((( co to moze byc albo jak to zrobic ? jedzesz z obrazu czy z płyty... Ja mialem problem z dzwekiem jak gralem z obrazu przez daemon tools. Jak kożystasz z obrazu to wypal sobie plytke, moze pomoze Gram z cd i nie wiem co dalej :( , nie działa ehh pech to pech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 bylem w bazie wojskowej i nie znalazlem tam apache ah-64 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 hmm mhelikopterkiem sie dosc dziwnie lata :Dbo jak naciskam 9 to mi zaraz przyspiesza ale tez opada nadol jednoczesnie :/ i czesto trace kontrole nad heli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 latanie duzym heli. nie sprawia mi klopotow, ale tym malutkim to sobie nie polatalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 przejrzalem pierwsze 3 strony forum ale nie bylo tam mojej odpowiedzi a poniewaz ciagne z modemu czytanie tych kilkunastu stron zajelo by mi spro wiec pytanie : "jak przejsc misje z gangiem motocyklowym, chodzi mi o misje gdzie trzeba potracac ludzi" za kazdym razem gdy chociaz mam 1/4 pasku to mnie policja lapie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Zejdź z motoru i wal do wszystkiego co się rusza- będzie multum policjii, strzelaj do nich- szczególnie w helikopter no oporu- pasek będzie się szybko zapełniał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 A mnie sie, zupelnie nie wiem czemu, wiesza po pol godzinie gry... ktos tez ma takie problemy ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 zajebista giera sorka ze teraz dopiero pisze ale ta gra ma wypas klimat i wogole zajefajna @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 czy wiecie o co chodzi w 1 misji zaraz po tym jak tą wille dostajemy co jego wlasciciela zabija sie? nie moge dojsc do tego co tam nalezy zrobic:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 wszystko fajnie tylko gdzie do **** pana jest multiplayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 czy wiecie o co chodzi w 1 misji zaraz po tym jak tą wille dostajemy co jego wlasciciela zabija sie? nie moge dojsc do tego co tam nalezy zrobic:( JEzli na mapie sie V pojawia ??????? Trzeba w tym sklepie wybic szyby w srodku :) chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 hmmm a skad mam wiedziec ktory to sklep? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 hmmm a skad mam wiedziec ktory to sklep?wchodzisz do domu towarowego i tam rozwalasz wszystkie szyby ktore sa zaznaczone na mapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 czy wiecie o co chodzi w 1 misji zaraz po tym jak tą wille dostajemy co jego wlasciciela zabija sie? nie moge dojsc do tego co tam nalezy zrobic:(Jedziesz wybijać szyby do centrum handowego , bo ci właściciele nie chcą płacić haraczu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 kurde a mi po zainstalowaniu Catalizatorow 3.4/Omega co jakis czas strasznie zwalnia VC przez kilka minut ~60 fps a po chwili takie swapy ida ze do 15 spada :( coprawda mam tylko 256ramcu ale na początku chodzilo dobrze ; chyba wroce do 2.5 ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a jak sprawdzic ile mam fps w gta ??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a jak sprawdzic ile mam fps w gta ??? :P www.fraps.com ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mArCiN_ Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Czy na sprzecie : athlon 2000 msi kt 4 v msi gf 4 ti 4200 128mb 768 ramu ddr 400 30 klatek z wloczonym fraps limiterem to normalne :idea: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Taaa , gta limituje klatki na 30fps- tak jest fajnie bo bardziej naturalnie wyglada , jak jest wiecej fps gra zaczyna wygladac sztucznie :( Szkoda ze w FPP 30fps to haczenie dla mnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Cyemu co jakis czas jak gram to gra sie zatrzymuje, slysze takie "pink" i jak cos nacisne to do wina wychodzi. Czasem zaraz na poczatku gry, a czasem jak juz dlugo porgram. Czy to cos z crackiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 kurde a mi po zainstalowaniu Catalizatorow 3.4/Omega co jakis czas strasznie zwalnia VC przez kilka minut ~60 fps a po chwili takie swapy ida ze do 15 spada :( coprawda mam tylko 256ramcu ale na początku chodzilo dobrze ; chyba wroce do 2.5 ; To dziwne, bo u mnie na Omegach 3.4 chodzi bardzo dobrze. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 kurde a mi po zainstalowaniu Catalizatorow 3.4/Omega co jakis czas strasznie zwalnia VC przez kilka minut ~60 fps a po chwili takie swapy ida ze do 15 spada :( coprawda mam tylko 256ramcu ale na początku chodzilo dobrze ; chyba wroce do 2.5 ; To dziwne, bo u mnie na Omegach 3.4 chodzi bardzo dobrze. :/ ta dziwne :( ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Panowie mam do Was bardzo oraca prosbe. WIem ze to gdzies bylo albo na tym forum albo na gry-online.pl ale tyle tych postow jest zebym chyba wieki szukal. Otoz chcialem wykonac swoja misje lodziarka zeby sama na siebie zarabiala. Co musze zrobic ? ile lodow sprzedac ? mialem juz 101 i mnie gliniaz na plazy z samochodu wyciagnal :/ help ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ja zebrałem 102 , ale sposobem- wiekszosć lodzików sprzedałem w okolicy doków- jest tam paint spray i w razie czego zwiewałem tam samochodzikiem i dalej rozwoziłem lody- nie mam pojęcia, ile trzeba minimum zebrać, ale 102 w moim przypadku wystarczyły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 PS- odkryłem pewną przypadłość gry - gdy jest u mnie włączony Tlen , to tekstury potrawią się nie ładować- wszystko rozmyte jest i to przy wersjii z patchem 1.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Kup sobie domek w ktorym jest garaz , ja sobie kupilem taki za 8tys. , szkoda ze nie mozna wchodzic do srodka zakupionych domkow . Powie mi ktos ktora trzaa misje zrobic aby kupic domek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Dlaczego przy instalacji GTA wyskakuje mi najpierw, że trzeba wlozyc 2disk a kiedy go wloze to pisze ze potrzebuje data4.cab a tego pliku nie mam na ani jednej plycie. prosze o szybkie odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Dlaczego przy instalacji GTA wyskakuje mi najpierw, że trzeba wlozyc 2disk a kiedy go wloze to pisze ze potrzebuje data4.cab a tego pliku nie mam na ani jednej plycie. prosze o szybkie odpowiedzi i pozdrawiam. Masz zle nagrana 1 plyte - tez tak mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...