RaVeN155 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Jak ją nagram drugi raz to bedzie wporzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 po prostu jest zle przegrana plytka tez tak mial moj kumpel przegralem mu jeszcze raz i dziala spox :)po prostu jest zle przegrana plytka tez tak mial moj kumpel przegralem mu jeszcze raz i dziala spox :) ------edit----- powinno byc ok jak nagrasz 2 raz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Nagrałem drugi raz i znowu to samo :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 a po czym mam rozpoznac ze to juz koniec gry??? Bo misije mi sie konnczą i mam tylko mishjie z domków jakie posiadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Kurde naprawdę fajna giera!!! Wczoraj ją wreszcie zdobyłem!!! Teraz mogę sobie pograć, na początku małe wczyty, po chwili wszystko cacy. Chodzi bardzo dobrze w 1024x768 w max detalach, w GTA 3 nie było to możliwe!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ja sobie zostawiam Vice City na wakacje :D Na razie pogrywam w Matrixa zeby szybko skonczyc. Damn, na hdd czeka Gothic 2 ... kiedy ja w to pogram ?! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Falcon ja posuzkuje gothica 2 :D mozesz mi powiedziec skad to zatargac <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Hehe- no ja też mam Gothic 2 PL- czeka na leprze czasy ;) PS- czy ktoś wie, co trzeba zrobić, żeby odblokować samochód pogrzebowy? Był raz w jednej misjii, ale czytałem, że jest on do odblokowania- ale w jaki sposób?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 wpisz: THELASTRIDE :P a tak na serio to nie mam pojecia ja sie mecze z tymi szybammi co trza wybijac :( aha moge prosic na priv o linka albo cos zeby gothica 2 pl sciagnac? plizzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Cytat Cytat Dlaczego przy instalacji GTA wyskakuje mi najpierw, że trzeba wlozyc 2disk a kiedy go wloze to pisze ze potrzebuje data4.cab a tego pliku nie mam na ani jednej plycie. prosze o szybkie odpowiedzi i pozdrawiam. Masz zle nagrana 1 plyte - tez tak mialem tez tak mialem i pomoglo ustawienie w Nero, zeby nie naprawiel zlych sektorow przy kopiowaniu z Daemona, bo plyta jest zabezpieczona najnowszym Securomem i nawet clonecd nie potrafi tego nagrac poprawnie, ale dobrze skonfigurowane nero sobie poradzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Kobus : Gothica dostalem od kumpla, wiec nie bardzo wiem skad go zassac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ile jest wszystkich nieruchomosci. Jak do tej pory mam 13. Edit: Znalazlem czternasta sa jeszcze jakies? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Cytat Nagrałem drugi raz i znowu to samo :x ja jak nagralem clonem to bylo do [gluteus maximus]. Jak przegralem wszystko na dysk i nagralem data CD w nero to bylo git. Poprobuj - dzis plytki nie sa drogie ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Cytat Co musze zrobic ? ile lodow sprzedac ? mialem juz 101 i mnie gliniaz na plazy z samochodu wyciagnal :/ help ! Mi styklo 51 sprzedanych. Cytat Ile jest wszystkich nieruchomosci. Jak do tej pory mam 13. Edit: Znalazlem czternasta sa jeszcze jakies? W sumie jest 15. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Jaka mieliscie najwieksza "media attention", bo moja wyglada tak sobie, bylo by wiecej ale sie ammo skonczylo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Miałem coś 2500, ale teraz gram od nowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Utkonołem zrobiłem wszystkie misje główne kupiłem budynki i wykonałem misje miedzy innymi w Studio filmowym,drukarni Malibu i Zajezdni Taksówek odwiozłem do szpitala tego goscia bez ręki teraz nie wiem co robic mam kupiona stocznie i lodziarnie nie iwem co robic dalej POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Cytat Utkonołem zrobiłem wszystkie misje główne kupiłem budynki i wykonałem misje miedzy innymi w Studio filmowym,drukarni Malibu i Zajezdni Taksówek odwiozłem do szpitala tego goscia bez ręki teraz nie wiem co robic mam kupiona stocznie i lodziarnie nie iwem co robic dalej POMOCY!!kiedy sie zawozi goscia bez reki do szpitala ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Błagam was zapodaj mi ktoś ejwa zaraz po demolition man (helikopter), bo przejść nie moge, a trainer zawiesza mi gre Tu macie maila: Boban2@op.pl Dzieki wielkie wszystkim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Widze ze nikt chyba jeszcze całej gry nie przeszedł :(!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 co to oznacza cala gra ??? ja napisy obejrzalem ale z procentami slabo dobijam do 50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 No jak to jak przeciez chyba GTA VICE CITY ma Zakonczenie?? tak jak GTA 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Cytat ja napisy obejrzalem ale z procentami slabo dobijam do 50A masz wszystkie Unique Jumpy, Rampage, Hidden Packages, Robberies i wszystkie misje z budynkow, ktore sie kupuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 misje z budynkow tak gorzej z innymi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 no to juz wiesz, czemu "tylko" 50% masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 To żeby przejśc gre nie wystarczy zrobic wszystkich misji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ignus przeszedł całą gre. Już ma Huntera. Mi jeszcze brakują 3 misje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Huntera bardzo latwo zdobyc Wystarczy zalozyc policyjny mundur i mozna chodzic sobie po bazie na luzaku, nikt nie strzela, nikt nie przeszkadza :wink: Potem 12 misji huntera i mamy 150 pancerza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 pancerz rosnie tez jak robisz misje policyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ale wiekszy fun jest strzelac z rakiet do samochodow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...