Klocu Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Jak sprzedawać te ,,lody" wyjechałem tą maszyną z lodziarni zatrrzymuje sie przy ludziachi tp a tu nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 wystarczy sie zatrzymywać a w końcu sie zejdą bo nie wszyscy kupują lody i uważać na gliny w tym celu zmieniam se widok na bardziej oddalony żeby nie zaszli mnie od tyłu. Najlepiej lody schodzą chyba na plaży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Lewy albo prawy shift nadus to sie wlaczy muzyczka nawolujaca ludzi do kupowania lodow !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 dzienx przetestuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 dzięki za wcześniejszą porade,ale powiedzcie mi o co chodzi z ta misją w ganu motorowym BIG MITCH BAKER misja nazywa się MESSING WITH THE MAN , mam jakis chaos metter obok pasek i 2 minuty ,trzeba wywołac haos?tylko jak ,gdzies jechac?mapa nic nie pokazuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakiegosc guna :D i rozpieprzac wszystko co sie da :D a ten pasek bedzie wzrastac :D najwiecej chyba wzrasta jak w helikopter walisz :D p.s wie ktos co trza zrobic jak sie z ta kapela ROCK ową do tej limuzyny wsiada ? bo jade szybko i mi nie wybucha ale jak zwolnie to zaraz boom :P na mapie nic nie ma :( a oni cos do siebie gadaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakiegosc guna :D i rozpieprzac wszystko co sie da :D a ten pasek bedzie wzrastac :D najwiecej chyba wzrasta jak w helikopter walisz :D p.s wie ktos co trza zrobic jak sie z ta kapela ROCK ową do tej limuzyny wsiada ? bo jade szybko i mi nie wybucha ale jak zwolnie to zaraz boom :P na mapie nic nie ma :( a oni cos do siebie gadaja Muszą pogadać troche, ale w końcu bombe rozbroją :) Jedź taką trasą, żebyś mógł robić kółka bez ostrych zakrętów to sie uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 a co trzeba zrobic w takiej misji ze jede z typkiem za dwoma samochodami i przyjezdzany do jakiego budynku i tam uzbrajam 3 bomby i uciekam... to sobie wybucha i jest mision failed... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 a co trzeba zrobic w takiej misji ze jede z typkiem za dwoma samochodami i przyjezdzany do jakiego budynku i tam uzbrajam 3 bomby i uciekam... to sobie wybucha i jest mision failed... musisz uciec z tamtad na dach pobliskiego budynku (na prawo od bramy jest uliczka i schody na dach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakiegosc guna :D i rozpieprzac wszystko co sie da :D a ten pasek bedzie wzrastac :D najwiecej chyba wzrasta jak w helikopter walisz :D p.s wie ktos co trza zrobic jak sie z ta kapela ROCK ową do tej limuzyny wsiada ? bo jade szybko i mi nie wybucha ale jak zwolnie to zaraz boom :P na mapie nic nie ma :( a oni cos do siebie gadaja Muszą pogadać troche, ale w końcu bombe rozbroją :) Jedź taką trasą, żebyś mógł robić kółka bez ostrych zakrętów to sie uda. Mnie normalnie ich rozmowa dobiła: - Przetnij zielony - Jaki zielony - Kabel! - Aaa, dobra - Nieeee, czekaj - Na co?! - Aaaa, nie wiem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 hmm.. Ja mam inny nieco problem. W rezydencji "V" :) swieci mi sie caly czas ten znaczek V, ale nigdzie nie moge znalesc punku, zeby odebrac misje :/ (ten fioletowy okrag). Przeszukalem juz chyba caly dom... innych misji juz nie mam (nie liczac tych dodatkowych). Btw. jak zdobyc stroj policjanta oraz gdzie jest ta baza wojskowa ??? Zjezdzilem caly port, ale nigdzie nie widze nic podejzanego :> Mam nadzieje, ze poradzicie cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Tam nie ma już żadnych misji. Strój psa jest na wschodniej wyspie, w komisariacie przy Malibu Club. Baza wojskowa jest centralnie obok lotniska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 a co mam zrobic jak z takim gosciem (misja kawiarnia) on wsiada i jak napotka ise niebieskich to szczelanina jest ale zadnych punktow nie ma na mapie wiec nie wiem kompletnie gdzie mam jechac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 a co mam zrobic jak z takim gosciem (misja kawiarnia) on wsiada i jak napotka ise niebieskich to szczelanina jest ale zadnych punktow nie ma na mapie wiec nie wiem kompletnie gdzie mam jechac :/Możesz napisać dokładiej o która misję ci chodzi (np. kto ją zleca, ect.) bo mimo że przeszedłem już prawie całą gre nie wiem o co ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 hmmmm zleca mi kurcze no to jest ze wchodze do kawiarni i tam gada ktos :) nie zwrocilem uwagi dokladnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 kubu wydaje mi sie ze musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> taki samochod c gang niebieskich jezdzi...taki lowrider i wtedu bendziesz mial punkt na mapie... ( moge sie mylic ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Dalej nie wiem :P ale jak masz policje na karku to jeż do paint&spray i po kłopocie, póżniej przeczytaj sobie o co dokładie chodzi w briefie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 kubu wydaje mi sie ze musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> taki samochod c gang niebieskich jezdzi...taki lowrider i wtedu bendziesz mial punkt na mapie... ( moge sie mylic )A to co innego, niebieskich czyli haitańczyków :P jak tak to faktycznie trzeba skombinować sobie ich samochód Voodoo i wtedy podjechać na umuwione miejsce i razem z resztą póżniej jedzecie wysadzić fabrykę prochów - haitańczyków, jeśli chodzi o tą misję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Czy w auto show room są jakieś misje?? Jeśli tak to jak je uruchomić, bo nie ma żadnych różowych pól Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Schodzisz na dół do garaży i tam masz mapę z wyścigami i z drugiej strony listę z wozami które trzeba dostarczyć (bedą trzy listy, jedna po drugiej tzn. jak jedną skompletujesz będze następna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 aha jestem cholerenie pijanyt wiexc jutro to odczytam :D a dzisiaj do szkoly :D na 7:50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 w burdelu sa jakies misje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 w burdelu sa jakies misje ?Jak posiedzisz w tym pokoiku gdzie panienka tańczy i zleci ci 600$ to zakończysz ten wątek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 mam pytanie czy mozna zmieniac auta(jak to było w GTA3 ) czy te ściągniete ze stronek gta3 będą pasowały do VC dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 mam pytanie czy mozna zmieniac auta(jak to było w GTA3 ) czy te ściągniete ze stronek gta3 będą pasowały do VC dzieki Tak, tylko nazwy pozmieniaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 konkretnie co zrobić,w img toolu pozmieniac?jestem laikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samoth Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 mozna znalesc takie autka jak : LandStalker i Esperanto ??? sa mi jeszcze tylko te 2 potrzebne zeby wypelnic misje w salonie samochodowym :))) help!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Przecież łatwo je spodkać w Litle Hvana i Litle Haiti czyli blisko salonu :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ja szukam tego kurde raz washingtona niby wiem jak wyglady tylko gdzie go dorwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Szukaj w Washington beach lub Downtown Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...