OrtoN Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 witam moze mi ktos pomoc otoz mam taki problem :angry: : od wczoraj cos zaczelo tak jakby strzelac w pc myslalem ze to psu siada ale dzis po wyl pompy (swift 355) odglosy ucichly o co chodzi ktos moze wie ??? tak to wyglada u mnie http://img97.imageshack.us/img97/7739/dsc00405u.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Troche ciezko zdiagnozowac po fotce co strzela w kompie... moze do jakiegos spiecia dochodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) Moze i jakies spiecie robi nie wiem dlatego pytam moze ktos mial cos podobnego. :/ Edytowane 30 Września 2009 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Może śmieci Ci strzelają -rozkręć blok na cepie i pompkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Może śmieci Ci strzelająDokladnie, popieram Mialem taka sytuacje, jak przerabialem i modowalem topik Watercoola do DDC, rozszlifowalem wloty i oczywiscie jakis doslownie pylek z plexi zostal i troszke nieco wiekszych kawalkow, oczywiscie pomuslalem ze nic sie nie stanie, podlacze na chwile na probe i sie zobaczy.... Tak walilo ze az sie wystraszylem... zaraz rozebralem z powrotem i wyczyscilem ladnie. Nawet drobne paproszki przy takiej liczbie RPM i odsrodkowym wirniku beda tluc i to mocno... sprawdz czy na dnie reza nie ma jakichs drobnych smieci, ogolnie w pierwszej kolejnosci czyszczenie ukladu, plyn tez mozna przefiltrowac przez jakas drobna gaze albo cos w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...