Kaczor Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 chodzi mi o tego Polskiego wytwórcę MOBO jak te płyty sie sprawują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 ja mam model vk 2208 na via kt133 i powiem zie nie jestem z niej zadowolony :( podniesienie fsb nawet o jeden mhz powoduje wyłaczenie sie usb albo zwiechy. a rozmieszczenie kondensatorów na płycie bardzo utrudnia załorzenie jakiegoś wiekszego coolerka. no i chyba najwiekszy mankamentem jest to ze AGP jest za blisko slotów pamiecico powoduje ze jak masz wieksza grafe to zegnasz sie z jednym slotem :( ogolnie wolał bym juz ecs'a k7s5a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Potwierdzam podkrecanie na tych plytach jest praktycznie nie mozliwe, chyba ze ktos mial jakiegos farta ale nie znam takiego przypadku. Moze nowe plyty SONO beda lepsze pod tym wzgledem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 a jak ze stabilnością Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 na standardowym FSB zwiechy i tak sie zdarzaja. a jak podniesiesz FSB o ten 1Mhz to zwiechy sa juz zbyt czeste na normalna prace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 na standardowym FSB zwiechy i tak sie zdarzaja. a jak podniesiesz FSB o ten 1Mhz to zwiechy sa juz zbyt czeste na normalna prace. Szkoda. A jak z cenami tych płyt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...