RybaToJa Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Witam. Poczytałem co nieco o zasilaczach ale mam jeszcze kila pytań do was - znawców. Mój cfg Celeron 2,8 Ghz //Pentium 4 3Ghz (po znaku "//" napisze, co zamierzam zmienic) 512 DDR1 // + 512 Dysk Samsung ATA SP1203N 120 GB Dysk SATA1/2 200GB (dokupie) Radeon 9200SE//7300GTS 256 ddr3 + lekkie oc Asrock P4VT8+ Zasilacz "300w" codegon ;d (juz 5 lat na nim ciągne) Dla 'nowszego" zestawu szukam jakiegos taniego zasilatora Fortron/Delta/Modecom 1. 350W styknie ? 2. Ile tych pinów/miesc gdzie mozna podlaczyc powinienem miec (tych molexow i innych bo boje sie, ze nie starczy ;<) Z góry dziękuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 spokojnie do tego zestawo starczy fortron 350 nie zastanawiaj sie tylko bierz bedziesz zadowlony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybaToJa Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 spokojnie do tego zestawo starczy fortron 350 nie zastanawiaj sie tylko bierz bedziesz zadowlony ;) a delta 350 W np. ten DELTA 350W powtarzam pytanie ile i jakich wtyczek powinien miec moj zasilacz, zebym mogl podpiac wszystko (molexy i te inne ) !!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...