fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 nie wiem co sie dzieje od kilku dni wiesza mi się komp np siedzę na necie słucham muzy i zwiecha muzę wcina i myszka staje i nic jak witraki w obudowie chodzą to się nie wiesza ale to jakiś przypadek a w grach to włączę i po kilku sekundach zwiecha nie wiem co się dzieje w windzie jeszcze da się siedzieć ale o grach to mogę zapomnieć zaraz sprawdzę ostatni raz czy się wiesza i wam powiem instalowałem od nowa winde, różne sterowniki do grafiki, może to coś z dźwiękiem na płycie albo co mam to co w podpisie proszę o pomoc !! :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Jaka zasiłka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 lato przyszło ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 zasiłka codegen 300W a no pszyszło wcześniej tego nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Codegen :? Weź sprawdz na jakiejś innej zasiłce, bo cosik mi się wydaje że Ci zaczyna padać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 moja zasiłka?? przeiż ma pół roku a nic jej wiele nie męczy tylko to co w podpisie i 15 diod podłaczonych pod 5 v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 zasiłka codegen 300W a no pszyszło wcześniej tego nie byłoNa ustawieniach default też się wiesza? Może ten Codegen pada :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 moja zasiłka?? przeiż ma pół roku a nic jej wiele nie męczy tylko to co w podpisie i 15 diod podłaczonych pod 5 vmoja zasiłka?? przeiż ma pół roku a nic jej wiele nie męczy tylko to co w podpisie i 15 diod podłaczonych pod 5 v aha i to się wiesza nawet jak diody wyłączone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 moja zasiłka?? przeiż ma pół roku a nic jej wiele nie męczy tylko to co w podpisie i 15 diod podłaczonych pod 5 vmoja zasiłka?? przeiż ma pół roku a nic jej wiele nie męczy tylko to co w podpisie i 15 diod podłaczonych pod 5 v aha i to się wiesza nawet jak diody wyłączonemoja zasiłka?? przeiż ma pół roku a nic jej wiele nie męczy tylko to co w podpisie i 15 diod podłaczonych pod 5 v aha i to się wiesza nawet jak diody wyłączone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 przed chwilą sprawdziłem i zwiecha w budzie wiejej jak sk.... więc tonie chłodzenie pomóżcie czy zasiłka 230 W wydoliła by do tego co mam bo taką mogę sprawdzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A spróbuj na magistrali 100/100. Czy też będzie się wieszać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 zara spróbuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 nie wiesza sie więc co jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 nie wiesza sie więc co jestSDRAM - spróbuj DDRAM (wiem, że chodziło wcześniej - ale obstawiałbym problemy K7S5A z SDR 133) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 jeszcze lóóknij na chłodzenie chipsetu - jeśli radiator jest zimny na 133/133 to znaczy że musisz wywalić taśmę która tam jest i wrzucić trochę pasty +kropelka na rogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 jeszcze lóóknij na chłodzenie chipsetu - jeśli radiator jest zimny na 133/133 to znaczy że musisz wywalić taśmę która tam jest i wrzucić trochę pasty +kropelka na rogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 chipset ciepły więc chyba połączenie dobre ojakich problemach z sdr 133 mówicie a tak dla pewności to mam jedną kość PC 100 a drugą PC 133 PS teraz jadę na a 1500+ czyli 124*10,5 i jest spoko nie ma zwiech gry chodzą ale czemu nie mogę jechać na nominalnych ustawieniach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 chipset ciepły więc chyba połączenie dobre ojakich problemach z sdr 133 mówicie a tak dla pewności to mam jedną kość PC 100 a drugą PC 133 PS teraz jadę na a 1500+ czyli 124*10,5 i jest spoko nie ma zwiech gry chodzą ale czemu nie mogę jechać na nominalnych ustawieniach? właśnie dlatego (najprawdopodobniej) - testowo wyrzuć kostkę pc100 i zostaw tylko pc133 i uruchom jako 10,5x133 i sprawdź, ew.kombinuj z timingami 'safe' itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ja mam taka sama zwale z prockiem na defaultowym ustawieniu napiecia i bez krecenia - podnioslem o minimalny skok oi chodzi spoko a mam zasilke 250W :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a na moje oko to jest przegżewajaca sie grafa w 2d w windzie jeszcze sie da bo nie pracuje w grach juz gorzej tez tak mialem - nie zauwazylem ze kabelek mi sie odlaczyl od ti4200 a byl podkrecony i sie niezle grzal tez posadzalem inne komponenty ale wystarczylo zajrzec do srodka budy i juz stawiam wiec na karte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 -->>genghiskhan grafę wykluczam bo chłodzenie zajebiste -->>adas01 na k7s5a są timingi?? jak ustwawić i wogóle a dla czego ta kość miała by zawadzać jeśli chodziłą na 150 MHZ?? -->>ayem podnioslem o minimalny skok o jaki skok ci chodzi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 fuxmen - są, szukaj, oprócz tego jak masz biosa cheepoman'a to masz do ustawienia 'safe' 'normal' 'turbo' i 'ultra' - spróbuj ew. na safe. pamiątki chodzą na 150 - moje wstają na 170, win sie bootuje i nawet prime/sandra/ccr/3dm2k1 sie nie wykładają ale i tak się kaszanią na najgłupszych operacjach powyżej 150 (polecam goldmemory do sprawdzenia). to że system wstaje i lata nie oznacza że jest dobrze pozdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 mam cheepoman'a biosa i zaraz znajdę z tym safe bo timingi gdzieś widziałem ale nie wiem czy to wina pamiątek przecież na standardach powinny chodzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 znalazłem dałęn na safe i 133/133 i [gluteus maximus] zwiecha zaraz po wejściu do gry macie jakieś inne pomysły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 tą kostkę ramu pc100 wyjmowałeś już żeby sprawdzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 nie wyjmowałem ale spróbuję później bo burza idzie jak s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyn i boję się o kompa a jak by nie zadziałało to czy masz inny pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 wyjmowanie kostkinic nie dało zresztą po co to jak chodziła ona na 150 MHZ to na 133 musi chodzić aha jak miałem 150 MHZ to prime wysypywał się po godzinie torture macie jakieś inne pomysły bo narazie jadę 100 MHZ mniej na procu i jest spoko ale jak nie włącze w grach nawiewu mojego w budzie to po gdzieś godzinie grania też zwiecha taka jak na 133 MHZ ma ktoś jakieś pomysły?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 dalej mam zwiechy nikt mi nie chce pomóc musze jechać na tym co w podpisie a w grachto muszę właćzać wiatraki bo się wiesza po jakiś 40 min grania pomóżcie w windzie jest spoko może non stop chodzić z tego co widzę to obstawiacie zasiłkę jedyną jaką mam pod ręką to 230 W i to też nie pierwszej młodości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 skoro nawiew Ci pomaga -> chlodzenie zobacz ile masz na procu, sprawdz grafe jak ok to wyjmij proca zobacz jak termometr wyglada i przepastuj procka... inna sprawa ze zeczywiscie k7s5a ma problemy z athlonem i sdr 133 wyrazal sie ktos ze takie konfigi musieli przeddrowac w sklepie bo zwichaly co do zasilania to 230 nie dotykaj, zakladam ze patrzyles na cos innego niz naklejka z tylu kolo wiatraka ;-) Pozdro 8) powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 niew eim z kąd wezmę ddr ale może kupię i czy ddr 333 podejdzie pod tą płytę??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...