Havoc Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Mam nadzieję, że temat w miarę trafny. Ogólnie chciałbym otrzymać parę głosów za lub przeciw oraz porad jak i za ile. Adaptacja mebla/komody ze zwykłego lenistwa, choć głównie braku czasu, zatrzymała się na etapie brzydkiego choć całkiem sprawnego kaczątka. Miały dojść zawiasy etc aby łatwiej się dobrać do wnętrzności w razie awarii. Jednak do pieca z tym (a właściwie będzie w tym coś ala media center). Teraz komp leży na biurku i zajmuje sześcian o wymiarach w cm ok szer-45/dł-30/wys-30 (przy innym ustawieniu elementów będzie niższy). No i przyznaję, drewno faktycznie jest izolatorem, nie wiem jak ja to mierzyłem w zeszłym roku że w budzie była mniej więcej taka sama temp jak przy obecnym połączeniu. Guzik, jest chłodniej. Jednak co mi chodzi po głowie to od dłuższego czasu projekt typu "szkielet" anteca, ściągnęli z mojej głowy ten pomysł, daje słowo :D No dobra, więc tak: mamy CPU i VGA chłodzona Fanderami na min (full load). plus wiszący nad nimi tłoczący powietrze Typhoon. Chcę zostawić układ tyle że zamknięty w kostce z typhoonem wyciągającym powietrze. I to w zasadzie wszystko, wiem że nic mi się nie zagrzeje bo koncepcja sprawdzana w drewnie. A plexa będzie chłodniejsza na pewno. Miałem wczoraj w rękach CM centuriona 5xx i 2 Fandery plus Typhoon szumiały w nim masakrycznie. Ja dziękuje za takie "super" obudowy. Nie chcę tuneli, dziurek, chcę sześcian z plexy w kórym będzie 12cm dziura ;] Pojawiło się coś takiego już? Staram się szukać ale czas mam tylko późnym wieczorem i szczerze nie mam sił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 skontaktuj się może z maniakalnym, może ci wyrzeźbi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Plekse laserkiem mogę Ci wyciachać i wyslać... Pozatym ze Skarżyska do Kielc daleko nie jest. Jak coś to pisz PM. Mam pracownie w centrum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 O to głupie nie jest. Ale wciąż nikt nie powiedział jednej rzeczy, coś takiego już powstawało? Chciałbym sobie podejrzeć jakieś projekty. Weekend idzie sam też poszukam, może chwilę znajdę :) Ale jakby ktoś mógł nakierować, rzucić adresem jakiegoś forum ciekawego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Maniakalny robi ostatnio sporo takich budek w różnych kolorach, kształtach i rozmiarach. Poszukaj tu jego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...