DIZEL Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Witam, mam zamiar kupic laptopa tylko mówiąc szczerze jestem totalnie zielony w temacie przenośnych komputerów. Laptop ma mi słuzyc przedewszystkim do internetu ale także od czasu do czasu do zapuszczenia jakiejś nowszej gry, chciałbym żeby miał matryce błyszczącą i koniecznie ekran 17 cali. Ogólnie to myslałem nad jakimś Firmy HP z serii dv9000 bo mam w pracy HP dv6000 i bardzo mi sie podoba z wyglądu, czy taki dv9000 byłby dobrym wyborem?. ewentualnie prosze o jakies inne propozycje mieszczące sie w moim budzecie na laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Odpowiem tak : Jeśli chciałbyś urządzić grilla ze znajomymi i akurat zabrakło by węgla, to bardzo polecam laptopy z serii dv, ponieważ wystarczy położyć kiełbaskę w okolicach klawiatury i już po ~30 minutach (w końcu to laptop, a nie profesjonalny grill) powinna być gotowa. Niepokoi mnie wymaganie "Pograć w najnowsze gry" zestawione z ograniczeniem "max 2000 zł". Na Twoim miejscu zrewidował bym poglądy dotyczące matrycy 17" i zainteresował się takim : http://www.allegro.pl/item753989890_hit_as...50gb_sklep.html sprzętem. Ale decyzja oczywiście należy do Ciebie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 ten K50IN jest z GF102 - w tej ofercie jest błąd (i na połowie zdjęć widnieje K70IO ... ) najtańsza pozycja która pasuje do twoich wymagań to właśnie ASUS K70IO - z GF120 i 17" 1600x900 za 2300zł do 2k tylko 15" K50AB z HD4570 DDR2 (prawie o połowe słabszy od ww.) Toshiba L500 z HD4570 DDR3 - ale do 2k chyba nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIZEL Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 ten K50IN jest z GF102 - w tej ofercie jest błąd (i na połowie zdjęć widnieje K70IO ... ) najtańsza pozycja która pasuje do twoich wymagań to właśnie ASUS K70IO - z GF120 i 17" 1600x900 za 2300zł do 2k tylko 15" K50AB z HD4570 DDR2 (prawie o połowe słabszy od ww.) Toshiba L500 z HD4570 DDR3 - ale do 2k chyba nie ma Z wyglądu to mi sie bardzo podoba zaproponowany ten ASUS K70IO ale rzeczywiście kosztuje gruuboo ponad 2000 tys. Ogólnie to mógłbym kupic i za 3 tys. coś tylko musiałbym wtedy sięgnąć głęboko do kieszeni :). W sumie to może trochę przesadziłem z tymi najnowszymi grami, bo przeważnie (praktycznie cały czas) pogrywam w Wolfenstein ET i teraz pytanko zważywszy na fakt że korzystam w pracy z dv6000 Athlon 1,6 (mam go także w domu :)] i bardzo mi sie podoba jego wygląd i fukcjonalność, to czy przy powiedzmy 2ghz i takiej karcie co siedzi w tych modelach 7600 (dv9000) dało by rade bez problemu pograć w tą gierke (nawet kosztem wydzielanego ciepła) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 a może to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...