pmp Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 działa komus ten duet poprawnie ? bo mi sie tekstury straszliwie walą :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 nie to forum :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a wogole masz juz vice city ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 qrde szybki jestes :D ja jeszcze sciagam :) sprobuj zainstalowac "moje" nowe Cata 3.2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 kurna to juz jest? Chyba zaczne ściągać.TYlko gdzie?DC?IMESH?EMULE?(tak zeby fake nie ściągnąć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 http://www.osloskop.net/index.php?s=pokaz_..._gr&grupid=1085 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 mi tam dziala bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 no a mi sie teksturki wala - znikaja/kaszania/cokolwiek :/ na cata3.1 jest ok. stare gta3 na cata 3.2 ok :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a jak wam chodzi ta giera na tych radkach ? srednie fps ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ale ty masz widze innego radka ja mam 8500 moze to dlatego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ja sie podlacze do tematu :) ToCa Race Driver + Catalysty 3.2 - nie widze pewnych elementow grafiki (na karcie jak w podpisie kreconej a takze nie kreconej) jak ies sugestie?? co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a jak wam chodzi ta giera na tych radkach ? srednie fps ?ano wlasnie tez sie dolaacze do pytania bo wlasnie sciagam i zastanawia mnie czy tym razem jest lepiej zoptymalizowana niz GTA3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ja gram na 1152x864x32 anizo x8 smoth x2 fps nie wiem jak sie pokazuje ale gra plynnie chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ja gram na 1152x864x32 anizo x8 smoth x2 fps nie wiem jak sie pokazuje ale gra plynnie chodzi :) sprawdz frapsem: http://www.fraps.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a tak wracajac do tematu :) wie ktos co moze byc nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ayem takie rzeczy się dzieją z tocą na radkach 9100 żeby było ok musiałbyś przeflaschować bios na 8500... Było o tym na forum gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 heh poszedlem na latwizne - sorrki :/ ale dzieki za odpowiedz :) nie bede flashowal biosu moze jakis patch wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ale co do toci to ja i na prophecie 9700pro i teraz na 9800pro tez mialem taki babol wiec raczej nie wina biosu. a babol taki ze na zakretach widzialem jak auta komputera jechaly sobie a ja je widzialem przez drzewa/bande/cokolwiek. tekstur raczej nie brakowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ja gram w 1024x768x32 AAx4 i Aniso x16 i nie ma rzadnego przycinania i błędów w teksturach. Stery to najnowsze OMEGI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie wiem po co ten caly szum u mnie dziala wszytsko ok na Catalystach 3.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 jezeli komu sie tekstury dupca ;) to neich WŁĄCZY FRAME LIMITER :) Gra wyglada zupelni inaczej :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...