Spooks Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Poszukuje informacji na temat podkręcania Celerona 800 MHz i kart graficznych GeForce 2 MX 200 64 :lol:Z góry dzięki za informacje 8O Interesuje mnie wszytko na ten temat. Płyta Abit SA6 133, 256 RAM ,Ge Force MX 200 64, SB 128 PCI. Ja jestem zielony!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Jakich dokładnie informacji potrzebujesz, zadaj jakies sprecyzowane pytanie, nie wiem o co chodzi czy vcore, chłodzenie czy jakieś inne informacje chcesz uzyskać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 celek :?: mniam, mniam.... z tym mozna zrobic wszystko :D podaj wiecej info o swoim kompie :) a zobaczymy ile sie wyciagnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 jak sam widzisz :) + dobre chłodzenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Poszukuje informacji na temat podkręcania Celerona 800 MHz Tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...