Gość Defix Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Jesli zle umiescilem temat to przepraszam. Mam pewien problem. Tak jak w temacie mam slaby obraz w filmach. Zaisntalowalem najnowsze stery do karty, jakies kodeki ffdshow, najnowszego flash playera i jakosc obrazu ciagle jest slaba. Tu macie foto jak to wyglada w pewnym filmiku na necie(u kumpla jest idealnie czysty ekran a tu...). Bardzo prosze o jakies dalsze podpowiedzi co zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Monitor słabo odwzorowuje barwy. Dział zły, i to bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Defix Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Wydaje mi sei ze nie powinien, mam w miare nowego kompa i monitor i powinno byc wszystko ok. W grach juz nie mam takich problemow graficznych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Wiesz, jak skompresowane są filmy do streamowania? Czy w normalnych filmach też takie cuda się dzieją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Defix Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Nie wiem. W normalnych filmach tez tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...