windows7 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 WITAM ! mam problem !!! zrobiłem formatowanie i zainstalowałem windows 7, musiałem zainstalowoc sterownik od karty graficznej ati radeon 9550 (z orginalnej płyty) i podczas instalacj wyskoczył mi taki błąd : Steup was unable to complete the installation. Try to steup your display adapter with a standard VGA driver before running steup. niewiem co robić, proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Próbujesz zainstalować sterowniki z płyty CD dołączonej do karty kiedy Seven nie był jeszcze nawet planowany. Ciut inteligencji może... Spróbuj tych > http://support.amd.com/us/gpudownload/wind...mp;lang=English Aczkolwiek myślę że Siódemka to zdecydowanie nie najlepszy pomysł przy takim sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
windows7 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Udało się. tak przypuszczałem ze są nie kompatybilne ale ściągałem parę wersji które rzekomo miały działać i pomyślałem że to może być co innego a co do tego słabego sprzętu i siódemki to mi działa bardzo sprawnie :wink: WIELKIE DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...