Skocz do zawartości
sharki9

bios w plytach MiNt K7VT2

Rekomendowane odpowiedzi

jesli ktos ma ta plyte :lol: i zmienial bios ten ze strony producenta to prosze o wypowiedz

czy po zmianie tego biosa mozna bawic sie mnoznikiem jesli nie to jakie nowe funkcje daje ten bios

a i jeszcze czy ktos wie co to jest "PCB Revision " i jak rozpoznac ktore sie ma

P.S.

prosze o nie pisanie odpowiedzi typu "chlopie cos ty kupil" :wink: bo i tacy moze by sie znalezli :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopie coś ty kupił? 8O :D ;)

Ciekawe czy jest tu ktoś z taką płytą ;)

skad ja to wiedzialem a to nie ja kupilem bo widac w podpisie e mam co innego tylko kumpel poprosil mnie o posta :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozatym jezeli ktos nie jest zapalencem OC ani nie potrzebuje jakis demonow szybkosci to polecam ta plyte jak narazie jest stabilna nie ma zadnych problemow, pozatym te plyty to nie robi firma mint , mint tylko przykleja swoje napisy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mint nic nie robi. karty graficzne sprowadzają z chin (dziadowskie pamięci, kondensatory i stabilizatory), wentylatory od titana (te mniej równe i ogólnie gorszej jakości, trzeba szlifować) a te płyty to są robione przez asusa więc nie wyśmiewać się z kolegi. płytka spoko ale ma mniej opcji w biosie. wydajność wporzo, stosunek cena/wydajność dużo lepsza niż w asusach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a próbował ktoś może bios asusa wgrać do asrocka lub minta ? po co od asrocka jeśli obie mają tak samo mało opcji. asus ma więcej lae ilością możliwości to mu daleko do abitów.

można szukać overclockerskich biosów do tych płyt. mają odblokowane opcje które ukrył mint i asrock oraz agresywniwjsze ustawienia mostków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...