Skocz do zawartości
YooDaa

Monitor 22' Do 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak jak w temacie poszukuje dobrego monitora do gier neiw iem zy warto inwestwac do gier w full hd i w wyjscie HDMI karte ktora to uciagnie bedzie to jakis hd 4890 :)

Pilnie prosze o doradzenie mi w tym temacie mile widzieany montarz na scianie pivot i napewno dvi :)

Oczekuje szybkiej odpowiedzi :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo. Dell 2209WA. Mimo, że troszke nad nim psioczę (zbyt mocno świeci w nocy) to kąty i kolory są znakomite. Jest dosyć szybko chociaż do tego co się spodziewałem to mu troszkę brakuje. W każdym razie nie rzuca się w oczy lekki smużenie jakie u mnie występuje na tym ekranie. Trzeba się dobrze przyjrzeć by to zobaczyć. Siedząc ok 0.7 metra gra sie mi bardzo komfortowo, więc polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo. Dell 2209WA. Mimo, że troszke nad nim psioczę (zbyt mocno świeci w nocy) to kąty i kolory są znakomite. Jest dosyć szybko chociaż do tego co się spodziewałem to mu troszkę brakuje. W każdym razie nie rzuca się w oczy lekki smużenie jakie u mnie występuje na tym ekranie. Trzeba się dobrze przyjrzeć by to zobaczyć. Siedząc ok 0.7 metra gra sie mi bardzo komfortowo, więc polecam.

Kurcze i tu mnie zszokowaleś bo czytalem wiele forów ale jakos tyle temu ufam wiecej troszku i nikt nie wspominał o dellu jako monitor do gier :o.

A wie ktos cos moze wiecej na temat jakis HP , Samsungow??

Widzialem i czytalem olbrzymia recenzje HP pare tematow pod tym i jakos mam mieszane odczucia co do tego modelu chociaz wydaje sie byc interesujacy. Moze ewentualnie jakies pokrewne Hpki ??

Edytowane przez YooDaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi