Leooon Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Witam Czy wie ktoś może jak można sie dostać i gdzie znajduje się drugie gniazdo pamięci soDimm w laptopie FS Amilo Pro v2065? Do pierwszego slotu dostęp jest od dołu, pod klapką, koło WiFi. Przeglądałem forum i nie znalazłem tematu, w którym znalazłbym odpowiedź na moje pytanie. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Pod klawiaturą,z tego co podają na forum producenta. Miłego rozbierania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leooon Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Pod klawiaturą,z tego co podają na forum producenta. Miłego rozbierania ;] dzięki! a wiesz może jak dobrać sie do tej klawiatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 W instrukcji jest pokazane jak dobrac się do ramu pod klawiatura.. Czasami wystarczy zatrzaski odsunąc czasami trzeba górny panel z przyciskami sciągnać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leooon Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 dzieki, własnie przedchwilką doszedłem do tego jak ją wyciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leooon Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 W instrukcji jest pokazane jak dobrac się do ramu pod klawiatura.. Czasami wystarczy zatrzaski odsunąc czasami trzeba górny panel z przyciskami sciągnać... Możecie mi jeszcze pomóc...Chce wymienić ram na 2x 1GB, moja płyta Intel 915GM obsługuje pamiec DDR2 533Mhz i taka mam zainstalowaną (2x 512MB) czy jak wrzuce 667Mhz pamięc to płyta też ja obsłuży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Nie bedzie problemu po prostu kosc bedzie chodzic z predkoscia 533Mhz... Według specyfikacji intela : Intel® 915GM Express chipset supports up to 2 GB of DDR2 system memory 400/533Mhz Wiec kosci pojedynczych 2gb nie obsługuje wiec to co pakujesz to jest max do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leooon Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Nie bedzie problemu po prostu kosc bedzie chodzic z predkoscia 533Mhz... Według specyfikacji intela : Intel® 915GM Express chipset supports up to 2 GB of DDR2 system memory 400/533Mhz Wiec kosci pojedynczych 2gb nie obsługuje wiec to co pakujesz to jest max do niego. Ok dzieki. Właśnie wiem, że kości 2gb nie obsługuje... Dlatego 2x 1GB chcę wrzucić, tylko nie wiedziałem czy lepiej wrzucić 533 czy 667, no i czy przy 667 nie będzie problemu miała płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...