Grubyfus Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Witam Przygotowuje sie do zmodowania lapa i PieCyka. Googlajac ostatnio natrafilem na stronke http://www.d-storm.com.pl/ . Sam mam dwie lewe rece do prac bardziej artystycznych wiec rozwazam oddanie im blach do pomalowania i tutaj pytanie. Czy ktos korzystal z uslug albo slyszal cos dobrego/zlego o tej firemce? Nie chcialbym zlecac roboty partaczom, a ani w google ani na innych forach nie znalazlem odpowiedzi. Ewentualnie prosilbym o polecenie innej firmy z Wrocławia lub okolic, która wprawnie posluguje sie aerografami. Dzieki za wszelkie info i pozdrawiam. PS do adminow. temat wystepuje tez na innych forach bo nie moge uzyskac zadnych informacji. prosze nie traktowac tego jako jakas kryptoreklame ja po prostu chce sie czegos dowiedziec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 (edytowane) Wg mnie kwestią decydującą jest pytanie - czy nie wolałbyś spróbować sam zmodowac PC?? Czasem wydaje sie ze nie jest to mozliwe, ale warto spróbować - wieksza satysfakcja. Co do samej firmy to ciezko powiedzieć. Ja nie korzystalem z ich usług - wole modować sam. W ogóle ich galeria jakaś lipna jest, ledwo 3 projekty? Powinni dać jakis orientacyjny cennik. Napisz może co chcesz pomalować i w jaki sposób?? Co ma być motywem "modyfikacji"?? Edytowane 2 Października 2009 przez TheNaturaT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...