Mefikon Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Witam! Od jakiegoś czasu miałem problem z częstym blue screen, nawet próba przeinstalowania sys kończyła się wysypaniem. W biosie wyłączyłem support dla dwóch rdzeni i jak ręką odjął. Oczywiście teraz laptop chodzi nieprzyzwoicie wolne. Jak by ktoś miał jakieś sugestie byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Zmień bios na inny, jeżeli nic nie da to na 99% padła płyta główna, procesory raczej się nie psuja:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Pada pewnie grafika. Jak przestanie sie w ogole uruchamiac to odezwij sie do mnie naprawimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...