toms83 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Witam. Nie wiem czy to dobry dział, jak co to proszę o przeniesienie. Mam problem z pocztą o2. Wszystko chodziło cacy przez kupę miesięcy. OE, wszystko skonfigurowane według potrzeb o2, żadnych problemów aż tu nagle od 4,5 dni wyskakuje mi: "Wystąpił problem przy logowaniu się do Twojego serwera pocztowego. Twoje hasło zostało odrzucone. Konto: 'poczta.o2.pl', Serwer: 'poczta.o2.pl', Protokół: POP3, Odpowiedź serwera: '-ERR Invalid username or password', Port: 995, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd serwera: 0x800CCC90, Numer błędu: 0x800CCC92". No spoko, problem z loginem lub hasłem. Hmm, kwestia taka, że przez prawie rok śmigało i nic nie było zmieniane. Absolutnie nic! Wdrapuję się na stronę, myślę sobie odpalę z przeglądarki. A gdzie tam, nic, to samo, błędny login lub hasło. Hasło mam dosyć ciężkie, kilkanaście znaków. Na 100% wpisuję je dobrze, mam spisane ( uprzedzając pytania, nikt do tego nie ma dostępu ). Nie wiem co zrobić ani co się stało. Czy ktoś zaj@@$!%!@ mi konto? :blink: Wyślę zapytanie do tlenowców, ale pewnie nic w tej sprawie nie zrobią. Jakieś sugestie? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Ja wysłałem formularz zmiany hasła i ksero dowodu, po paru dniach miałem z głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Może jakieś problemy techniczne? Na Interii co jakiś czas tak się zdarza. Może to dobra okazja do przejścia na Hotmaila/Gmaila? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 @BuMeL Coś więcej możesz na ten temat? Co, gdzie i jak? :wink: Już do nich napisałem, zobaczymy co z tego wyjdzie. Trzeba poczekać. @Rikki Konto na gmail jest, a moje podstawowe konto na wp. Szczerze mówiąc, to z tego o2 prawie nie korzystałem i jakby mi zniknęło to nie będę cierpiał. Po prostu sam fakt nie zaskoczył i się zdenerwowałem czy mi ktoś nie zakosił konta. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Niedawno miałem to samo, założyłem nowe konto i na razie jest ok. To chyba coś 'u nich'. Najlepiej mieć kilka kont, w tym na gmailu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Hmm, no na razie poczekam, zobaczymy co tam "spece" powiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Najlepiej założyć komercyjnego maila. Te 50zł rocznie to nie majątek a takie tematy nie występują. Nie wspomnę o braku spamu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 A co byście mogli polecić z płatnych kont? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Personal email mam w home.pl od kilku dobrych lat. Bardzo sobie chwalę. Zero awaryjności i rewelacyjny support. Służbowe graty trzymam na az.pl. Ceny mają niższe niż w home. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Mnie pol roku temu nie chcialo wejsc na poczte wysypujac komunikat o bledach technicznych. Email do technicznego i po paru dniach smigalo jak dawniej. A z platnych polecam interia.pl place 30zl na rok i smiga raz dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Odpisali mi "technicy" z o2 że konto jest aktywne i działa. Problem niby jest w haśle/loginie, co jest niemożliwe, bo śmigało w oe cały czas, a nagle bum i nie działa. Dodatkowo ma zapisane i sprawdzałem przez www i też nic. Co, nagle się samo hasło zmieniło? Bullshit, mam jeszcze na wp konto i dodatkowo założę sobie 1 płatne, na pewno jakościowo będzie spora różnica do darmowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Nie chcę krakać, ale ja tak straciłem dwa konta na o2, w tym jedno do allegro (dobrze, że w tym czasie nie prowadziłem żadnych transakcji). W sumie nie zależało mi na nich, więc dałem spokój (zwłaszcza, że zostałem olany). Główne konto mam na gmailu, natomiast uchowało mi się jeszcze jedno konto na o2, ma jakieś 5-6 lat i działa (ot takie konto do wszystkiego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 No właśnie widzę, że nie tylko ja mam taki sam problem, ale sporo osób! Ciekawe czym to jest spowodowane i jak to się dzieje, że konto nagle, z dnia na dzień przestaje działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 nie ja nie mogłem się zalogować dłuższy czas na swoje jakoby login/hasło zły, no ale teraz działa na tym samym loginie/haśle :E za to maile potwierdzające z Agito nie dochodzą za to formularze i zapytania owszem <_< ja już zakończyłem z nimi przygodę, gmail mam jako główne i tak juz zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Mialem to samo. Poproszono mnie o wypelnienie formularza i przeslanie skanu dowodu i.... duzpa 3 tygodnie czekania i nic ;/ W koncu jakos udalo mi sie przypomniec podpowiedz... szkoda ze konto mam juz kilka ladnych lat i jak tu wszystko spamietac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 No właśnie, coś kiepsko to o2 wygląda. U mnie problem taki, że nic nie było zmieniane i w ogóle nie wiem o co chodzi. Coś się zmieniło, ale nie wiadomo co, jak i dlaczego. :razz: Widzę że dosyć spore problemy z nimi są, może wyślę formularz zmiany hasła, ale widzę że może się to powtórzyć, to nie wiem czy jest sens. I tak moim głównym kontem to nie było, to może sobie odpuszczę. Dzięki wszystkim za informacje i w ogóle. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...