czarny2807 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 (edytowane) Jaką płytę główną polecicie do poniższych podzespołów: Core 2 Duo E6600 2,4GHz; 2x1 GB PDP Patriot DDR2 800MHz Cl 4-4-4-12; ATI Radeon 3870 Gigabyte; Seagate 250GB 16MB Cache Sata II; Tagan U-15 530W; Creative 5.1 6060; Samsung 215TW; Modecom Debut. Musi być z wbudowana kartą dźwiękową 5.1 Edytowane 2 Października 2009 przez czarny2807 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 (edytowane) za ile? może taka? link a tak na poważnie to pewnie chodzi o jakąś tańszą opcję ;) zanim podam ja czy ktoś inny konkretne modele. 1 masz kartę dźwiękową to po co tobie wymóg odnośnie integry na płycie (i tak teraz każda ma minimum 5.1) 2 zasilacz kupiłeś wraz z budą? wymień go. 350W corsair, albo jak ma być tani to fortron z esc pewnie ktoś poda jaki konkretnie model bo ja się w nich (fortronach) kompletnie nie orientuję. koniecznie wymień zasilacz bo możesz np jutro pożegnać się z kompem... pewne serie zasilaczy modecom to istne bomby z opóźnionym zapalnikiem... płyta którą powinieneś się zainteresować. - link cena ~200zł + jakieś 20 za przesyłkę. i wymień zasilacz! EDIT: a sorki :D nie zauważyłem. jakoś mi kompletnie mózg tego nie wychwycił choć czytałem kilka razy co to za sprzęt autor posiada. :( Edytowane 2 Października 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Przecież napisał, że ma Tagana...? Proponuję MSI P45 Neo2 MOA, do kupienia za ok. 330 zł. Najtańsza płyta z tych porządnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2807 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Do 400zł max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 MOA od Gi3rka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...