adnet Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Jak w temacie, M$ Inteli Mouse Optical w Krakowie? Bo widze, że wszyscy mają tylko A4Tech i Logiteca, a ja zakochałem się w tej myszcze i muszę ją mieć - rozwaliłem A4(shit)tech'a i trza miec nową myche. Z góry wielkie dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Kiedyś kupiłem na stoisku Vobisa w Tesco, widziałem je też w Multicompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Wielkie dzięki. Jutro będę na giełdzie to może kupie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 nie kupuj. lepiej kupić coś normalnej firmy jak choćby logitech lub A4tech. i tak na wingrozach i office'ach mnóstwo kasy robią. mysza microsoftu z którą miałem do czynienia była beznadziejnie zaprojektowana (ciężko chodziła rolka i musiałem ją przerabiać) i padła nie wiadomo dlaczego. czyli była badziewna. może ta będzie oki ale wybrałbym a4tech albo logitecha czy coć podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a ja miałem (mam tylko zmieniłem na inną) M$ Inteli Mouse Optical i wytrzymał 3 lata ostrego grania i innych rzeczy ;). Leży na półce bo kupiłem M$ Wireless IntelliMouse Explorer. Myszy M$ są drogie ale po tym co moja przeszła - warte swojej ceny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...