Entreri Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Witam. Zwracam się do was z następującym problemem. Od 5 lat korzystam z oferty Plus Gsm i w miarę jestem zadowolony z tego co oferują, lecz cena która karzą sobie za to płacić jest dość wysoka. Stąd moje pytanie i prośba do użytkowników forum o wypowiedzenie się na temat innych sieci, innych ofert, gdyż operatorzy, z tego co wiem od kilku osób, gwarantują swoim abonentom całkiem rozsądne i częste promocje. Może ktoś z Was ostatnio miał podobny problem, zmieniał operatora i przeglądał wszystkie oferty operatorów i ma coś więcej do powiedzenia. Z góry dziękuje za udzielone opinie i pomoc w doborze nowego operatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Teraz jako nowy klient warto tylko do pleya przejść. Inne sieci na start nie mają nic ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Play moim zdaniem, jakos ciagnie w gore, nie stara sie stac w miejscu. Jeden numer z Ery przenioslem juz do Playa i zona jest zadowolona. Ja swoj numer tez pod koniec roku przeniose, mozna zyskac na tym pare opcji, poczytaj na ich stronie. Swoj numer w Erze mam od 11lat i ta siec nic poza wpchaniem ilosci dodatkowych minut nic nie potrafi. Era dba tylko o nowych abonentow, dostaja rozne dodatki. A przy przedluzaniu umowy czeka tylko zimny prysznic. Bo jak juz jestes to i tak zostaniesz, takie jest podejscie Ery. Nie wiem jak w innych sieciach, moze ktos inny sie wypowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...