izded Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 (edytowane) Witam, w trakcie instalacji windows XP przypadkowo wybrałem szybkie formatowanie dla dysku na którym były bardzo ważne dane. Skasowanych zostało 100gb. Czytałem że po szybkim formatowaniu dane da się odzyskać, lecz Easy Recovery Pro, nie znajduje wszystkich tylko foldery typu "Lost folder" z jakimiś pojedynczymi plikami. Musze koniecznie odzyskać te dane, są tam bardzo ważne rzeczy związane ze studiami i inne. Bardzo prószę o szybką pomoc. Edytowane 3 Października 2009 przez izded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Sprobuj R-Studio 5.1 mi kiedys pomogł w podobnej sytuacji. Mam nadzieje ze na sformatowanym dysku niczego nie zapisujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Mi chyba kiedyś pomógł o ile dobrze pamiętam GetDataBack for NTFS. Trial umozliwa tylko podgląd. Do odzysku trzeba full wersji - do nabycia na różnych rosyjskich serwisach etc. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teneo Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 (edytowane) znakomicie odzyskuje ze sformatowanego dysku Easy Recovery Professional, natomiast odzyskane pliki nie są oczywiści w poprzednich folderach tylko w nowych folderach utworzonych przez program Edytowane 3 Października 2009 przez teneo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izded Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Wielkie dzięki wszystkim, Active File Recovery odzyskało foldery w poprzednim stanie i uratowało mi tyłek, bo to nie mój dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...