Skocz do zawartości
lewy

METAL - co posłuchać - poradźcie coś

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio mało interesowałem się muzyką (niekupowałem nawet metallHammera) , i niemam nic nastanie ciekawego do słuchania . Poradżcie więc coś ciekawego , może być obojętnie jaki rodzaj .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejdź na stronkę www.powermetal.pl lub www.rockmetal.pl poszukaj na forum, poczytaj recęzje i newsy na tych stronach i napewno znajdziesz coś miłego dla ucha :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam IMMORTALa, chłopaki dają dobry black, a mój kumpe co siedzi teraz obok mnie mówi że KREDKI (Cradle of Filth) wymiatają, ja tego zdania nie podzielam, ale cenie sobie Kredki, zwlaszcza wokal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blind Guardian

Ostatnią płytę Blind Guardiana (rulezz) przesłuchałem już chyba ze trzydzieści razy

nie powiem - "A Night at the Opera" wymiata nieziemsko ale "Imaginations from the other side" tez jest niesamowita :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiegoś starego Death'a :twisted: (Scream...,Spiritual..,Leprosy) albo Slayer'a (starego) ewentualnie Cannibala lub Obituary.Jeżeli coś lżejszego to z polskich kapel do Kat :twisted: (Oddech wymarłych..) albo Turbo.Jeżeli chcesz leki metal to jeszcze Manowar i Judas Priest :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikaheh... merauder [hardcore thrash metal łodlot!], hunter, anal stench, thy disease, pantera, slayer [podstawa Dołączona grafikahehehe... "i hate you" i "angel of death" wymiatają!]. misfits Dołączona grafika, behemoth, elysium...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło mi raczej o tytuły albumów a nie samych kapel (tak zacofany to ja jeszcze niejestem) . Tak czy inaczej wszystkim dzięki

St. Anger - za równy miesiąć :mrgreen:

AAAAAAAAAAAAAAAAA OSZALEJE JESZCZE CAŁY MIESIĄC JA JUZ MUSZE...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pantera - Vulgar Display of Power!!!!

Ostatnio bardzo mi sie spodobal zespolik Queens of the Stone Age. Nie ma tego powera, ale niektore kawalki - miod!

Nie wie ktos czy ten zespol nagral jakies inne plyty poza Songs for a Deaf??? Mam tylko jakas skladanke.

Co do Blind Guardian to niezly. Mam dyskografie cala.

Polecam jeszcze:

Disturbed

The Haunted

Cradle of Filth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja takich rzeczy raczej nie słucham, ale ssałem kumplowi ostatnio albumy Blind Guardian i Kamelot. Powiem wam ze Kamelot - Karma nawet wpadło mi w ucho :) (choc to nie moje klimaty ;) )

ps. polecam jeszcze Cradle of Filth - Black Metal :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz starego Samaela to polecam Dark Tranquility - właściwie wszystki albumy z nacisckiem na Gallery :D Chociaż niektóre z Damae done też są spoko .... Oraz Godkillera - ale tylko 'The end of the world" .... Może coś Children of Bodom ... Nieśmiertelne "Chaos AD" Sepultury ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linkin Park, Linkin Park i jeszcze raz Linkin Park nie jest to może aż tak ciężkie ... ale oni grają mistrzowsko :) mmmmm nowa płyta mmmm ;] nazywa sie METEORA ( to dla niewtajemniczonych :P ) oprócz tego Limp Bizkit tez fane , a z czegoś mocniejszego to Slayer, Sepultura, Slipknot, Godsmack, Killswitch, Soufly ... dla miłośnikuf trip hopu - massive attack i Tricky :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blind Guardian

Ostatnią płytę Blind Guardiana (rulezz) przesłuchałem już chyba ze trzydzieści razy

A jaki jest tytul tej plyty, bo moze cos przeoczylem

A night at the opera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linkin Park, Linkin Park i jeszcze raz Linkin Park nie jest to może  aż tak ciężkie ... ale oni grają mistrzowsko :) mmmmm nowa płyta mmmm ;] nazywa  sie METEORA ( to dla niewtajemniczonych :P ) oprócz tego Limp Bizkit...

8O 8O 8O DOBRZE SIĘ CZUJESZ? 8O 8O 8O

Te ścierwa rażą jak dzieci Czernobyla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linkin Park, Linkin Park i jeszcze raz Linkin Park nie jest to może  aż tak ciężkie ... ale oni grają mistrzowsko :) mmmmm nowa płyta mmmm ;] nazywa  sie METEORA ( to dla niewtajemniczonych :P ) oprócz tego Limp Bizkit...

8O 8O 8O DOBRZE SIĘ CZUJESZ? 8O 8O 8O

Te ścierwa rażą jak dzieci Czernobyla.

Spokojnie , widać że Yurii jest początkujący . Ja też dawno temu zaczynałem od Limb Bizkit :lol: (kiedyś mieli pare fajnych utworów ale teraz to tylko wielka kaszana) i new metalu .

Long live Ozzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...