tasiek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 czesc pocialem kawal plexi na mniejsze i w miejscu w ktorym cialem (z boku) jest porysowane i brzydkie jak to wyszlifowac zeby bylo tak przezroczyste jak na gorze?(jak szlo) znaczy czym ? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Czlowieku, musisz nowy temat zakladac zeby o to spytac? Jeden o plexi juz zalozyes i tam jak bys to pytanie zadal to rowniez otrzymal bys odpowiedz. A co do pytania: Papier wodny i pasta polerska powinna pomoc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 o rany dobra dzieki i sorry jeszcze nie doszedlem do takiej wprawy poruszania sie po forum mozna topic usunac i dac mi bana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 hyhy samokrytyka godna podziwu :)))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a swoja droga jak by wszyscy mieli tylko szukac to mozba by juz zamknac forum bo i tak nic nowego nie ma ... A tak przynajmniej nowy topic :) i mozna raz jeszcze zrobic z siebie omnibusa z wiedzy o moddingu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 jesli masz dostep do opalarki, to najpierw szlifujesz papierem (do 1000) a pozniej podgrzewasz brzeg.. nadtapia sie i jesli sliczny ^^ pozdrowki. mati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 z ta opalarka to dosc dziwne ale mozliwe dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ja mam ostro grzejaca i niezle dmuchajaca suszare (przegrzewa sie co chwila) - zdalaby egzamin przy tym , co mowi matee ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Przeszlifuj papierem sciernym a jak masz stug to strugien do drewna. Zeby plexi byla przezroczysta przeciagnij po wierzchu chloroformem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 chloroformem? a co to? a i pasta polerska to s jakiej dziedziny? znaczy w jakim sklepie kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Paste mozesz kupic w motoryzacyjnym, a chloroform kojazy mi sie z usypianiem ludzi poprzez przylozenie nasaczonej tym wlasnie specyfikiem chusteczki :D Nie wiem czy to o to chodzi ale nazwa brzmi znajomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 mi tez sie tak kojazy wziolem papier 1000 - wyszlifowalem nim plexe potem jakis specyfik do samochodow polerowania i jest prawie przezroczysto troche matowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 A do tego papieru uzyles odrobiny wody? - tak tylko dla pewnosci pytam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 yyy nie myslalem ze jest zbedny w niektorych przypadkach w sumie to mi sie nei chcialo bo to byl maly tescik wiec woda pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 IMHO - bardzo, a potem szybkimi ruchami pasta polerska polerowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 IMHO - bardzo, a potem szybkimi ruchami pasta polerska polerowac. Koncowke filcowa na wiertarke zalozyc trzeba, na to pasta polerska i wyjdzie ci bardziej szkliste niz oryginal, sprawdzone wlasnorecznie. Z braku pasty polerskiej, mozna zastosowac paste do zebow ( kolgejt herbal rulezz :o ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Reed - jasne mozna tak, ale jesli ktos nie ma wprawy, a plexi jest zbyt cienkie to mozna sobie polamac okienko i wtedy kupa. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...