concordia Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Po złożeniu kompa i włączeniu go pojawia się tylko czarny obraz, nie ma żadnego dźwięku z głośniczka. Jedyne co zauważyłem ze karta grafiki nie startuje (wiatrak stoi), po wyciągnięciu karty jest to samo tzn obrazu nie ma z oczywistego powodu (brak karty) ale głośniczek nie piszczy. Co mogłem źle podłączyć? Specyfikacja: AMD Phenom II X3 720 BE Gigabyte GA-MA770T-UDP3 Kingston HyperX KHX 1600 2X2GB HDD Caviar 750GB WD7500AADS 32MB Cache Gigabyte GF GTS 250 1024MB DDR3/256 bit OC Modecom MC 530 Carbon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) A podłączyłeś całe zasilanie ?, http://geizhals.at/deutschland/a430932.html tutaj widzę jakieś dziwne gniazdo zasilające 2*4 pin nad kartą graficzną... PS Nie mówię już o dodatkowym zasilaniu na karcie (chyba jest ?? nie mogę znaleźć info na necie) Edytowane 5 Października 2009 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAVAon Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 kolego moze zapodal bys jakas fotke jak masz to podlaczone bo moze cos przeoczyles objawy ktore podajesz sugeruja albo padniety zasialcz albo co gorsza procek [oby nie to 2 ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...