Neo_x Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Siema All :) Mam takie pytanie... mianowicie :) jestem podlazcony do internetu poprzez kablowke upc przez Chello w Warszawie..... mam ograniczony transfer do 3kb ze wzgledu na pobranie 15 gb w tym miesiacu :) ........ pozyczylem od kolegi modem od kablowki ktory tez jest w chello..... tyle ze jego modem jest motoroli a moj cornerstone ....... wszystko do tej pory podlaczylem i dziala cacusnie do tych ok. 60 kb/s .... a teraz pytanie..... czy chello moze mi cos zrobic za to ze uzywam czyjegos modemu u siebie? .. mam na mysli rozwiazanie umowy, grzywna, itp, itp :) poprostu nie chce sie wkopac w jakies gOOwno ;) THX :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Boshe nie ten dział !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 raczej nie maja pojecia co sie stalo ;), dla nich wyglada to normalnie bo modem z ich "dzialki" z odpowiednimi numerami pobiera dane ,wiec wszystko wyglada wporzadku :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Boshe nie ten dział !!!!bo ja wiem czy nie ten....... to pytanie sie laczy.... mozna je wsadzic na sieci ale jak i do sprzetu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Boshe nie ten dział !!!!bo ja wiem czy nie ten....... to pytanie sie laczy.... mozna je wsadzic na sieci ale jak i do sprzetu :)Jak dla mnie to Ci Panowie którzy urzędują w dziale o Sieci, mogli by się lepiej wypowiedzieć w tej kwestii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 najlepiej to przejrzyj sobie umowe ktora podpisales jesli uzytkownik jest identyfikowany na podstawie samego s/n modemu to raczej nie bedzie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...