djsaint Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Jak w temacie B-) Jako że mam okazję zmienić mojego Foxa na coś innego, wygrzebałem te dwie płytki jako najciekawsze w przedziale cenowym, który mnie interesuje (400-450 zł). Którą byście wybrali/polecili? Czytam recenzje i nie mogę się zdecydować.... :? Sprzęt z siga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pcamator Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Asus P5Q a dokładnie Asus P5Q Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zamiast dawać za płytę pod q6600 prawie 500zł lepiej sprzedać proca, trochę dołożyć i kupić x4 945 + płytę am2 (A780GXH) lub am3 (Gigabyte MA770T-UD3P + ram ddr3).Wyjdzie nie dużo drożej, a będzie zauważalnie wydajniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 No i nie będzie taka grzałka ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Asus P5Q a dokładnie 3378955[/snapback] Zamiast dawać za płytę pod q6600 prawie 500zł lepiej sprzedać proca, trochę dołożyć i kupić x4 945 + płytę am2 (A780GXH) lub am3 (Gigabyte MA770T-UD3P + ram ddr3).Wyjdzie nie dużo drożej, a będzie zauważalnie wydajniej. No i nie będzie taka grzałka ;PNie będę na razie inwestował w konfig i zmieniał platformy. Mogę wymienić moją płytę na inną, lepszą w założonym przedziale cenowym. Dopłacę najwyżej 100 zł do interesu, tylko dla tego zmieniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Osobiście wolałbym wymienić procka na q9550 lub coś podobnego. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 ... Autor powiedział że NIE będzie zmieniał. Ma okazje wymienić płyte główną i chce to zrobić za dopłatą do starej. Czytajcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Widzę, że nie ma zdecydowanego faworyta... Pewnie zdecyduje się w takim razie na P5Q-E... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...