jeycam Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Od 3 lat użytkowałem klawiaturę Logitech G15 pierwszej generacji. Byłem z niej bardzo zadowolony, spełniała wszystkie moje wymagania, aż do dzisiaj. Wczoraj jeszcze wszystko działało jak należy, dzisiaj natomiast okazało się, że klawiatura nie reaguje na przyciski "5", "t", "f" i "v". Czy jest na to jakiś sposób, czy będzie już tylko gorzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysek20022 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Witam Mialem g15 v1 , g15 v2 teraz mam g19. Niezales czyms klawiatury ? moze zassala z biurka (od spodu ma dziurki) ?. Raz mi sie zalala g15 v1 wlasnie ze zassala od spodu. Twoj objaw albo wskazuje na zalanie albo na uszkodzenie sciezek (na tej foli moze sie utlenily ). Swoja wyslalem do logitecha koszt naprawy okolo 100 zl netto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...