hzAAAA Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Siema, heh mam taki smieszny problem, mam podane dane co do laptopa(podzespoly) ale nie wiem co to jest za lap :DDD, jest niby jakis fajny do kupienia po niższej cenie ale nie moge rozkminic co to jest podzespoly: Intel p8600 2.44 ghz 1066fsb 4gb ddr3 ram 1066 mhz 500gb hdd 7200rpm bt wifi n-draft,hdmi grafika: gf 9400m sli hy nagrywarka dwd-rw,podswietlana klawiatura,ekran led jakby ktos ogarnął to co jest to prosze o pomoc :) z gory dzieki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gglon Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Ja zgaduje że jest to Dell Studio XPS 1340. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Ja też obstawiam, że to 1340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hzAAAA Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 to jakies opinie co do tego lapa? w gierki idzie popykac chyba nie?, ogolnie to jest jakis biznesowy lap tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 "Niższa cena" jeszcze o niczym nie świadczy. Jakiś czas temu widziałem superpromocję na monitory LCD w mmarkt - stówka taniej - okazało się, że w stosunku do cen w necie jest kilkadziesiąt zł drożej. Dlatego radziłbym napisać, jakiego notebooka szukasz - co z tego, że sprzęcik będzie nawet o połowę tańszy, skoro nie spełni oczekiwań? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hzAAAA Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 hmmm tzn nie rozumiem, lap kosztuje gdzies okolo 4000-4200 tys, ja bym go mial z 1 tys mniej,,, oplaca sie brac?? Sprzet jest chyba dosc konkretny.. jedyny fajny sprzet ktory znalazlem to cos takiego: LENOVO IDEAPAD Y530 za 2,5 tysia wiec ktory byscie brali LENOVO IDEAPAD Y530 2,5 tysiaca, czy Dell Studio XPS 1340. za okolo 3tys? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...