Neo_x Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 wez wogule idz mi z ta oferta....... policz sobie ile bys kasy wydal gdybys tego pc sam skladal....... normalnie szkoda slow..... i jeszcze zaplabowana obudowa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jak mi nagrywarka sie popsula czekalem miesiac na reperacje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 lepiej samemu złożyć lub u znajomego kolesia. gwarancja producenta lub tańszy zakup na allegro. poewnie ten p4 ma napchane szmelcu ile wlezie, tylko procesor jest coś warty i grafa bo ich nie podrobią (a grafa to może by 64 bitowa, każdą kartę robią 64 bity bo taniej, a wydajności nie sprawdzisz w sklepie. kupiłeś i się teraz martw). poza tym wszystko no-name, odpady poprodukcyje, odrzuty z firm. wolę sam lepiej i taniej kupić. wiem co kupuję i nie liczę na farta że się odrzuty skończyły i musieli wsadzić coś po testach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ja dzis kupilem w MM klawiature bezprzewodowa z mysza firmy A4 Tech za 199 PLN !!! Jak dla mnie rewelacja. Wszystko ladnie smiga zero problemow musze sie tylko przyzwyczaic do skosnej klawiatury ale piszac ten tekst widze ze przyjdzie mi to szybciutko. Klawiatura ladnie wyglada jest szara z czarnymi klawiszami i srebrnymi klawiszami dodatkowymi. Mysz w lapie ladnie siedzi brakuje tylko 3 przycisku z boku, nie czaje po co sie umieszcza ten przycisk w rolce. Nie przypuszczalem ze praca z mysza optyczna jest taka przyjemna. Cena od podobnego zestawu Logitecha jest o 300 zl mniejsza wiec warto sie zastanowic nad ta firma. Ciekaw tylko jestem ile wytrzymaja baterie. Na nowych zasieg jest wiekszy od podawanej przez producenta odleglosci 2m. Oddalilem sie na okolo 3m w przeciwny rog pokoju i wszystko dalej sobie smigalo jak gdyby nigdy nic. Pozdro Dexter Za podobną cenę masz Logitech cordless Desktop (w sklepie ok. 260, nówki na alaegro nawet po 170).Wówczas mógłbydopiero ocenić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ni mo synsa kupować w MM. Jakość jest z odpadów, nowoczesność - końcówki serii, serwis - no comments, a ceny - tanio to jest TYLKO na promocjach (ale odpady i starocie), pozostałe artykuły nawet do kilkunastu % drożej niz w sklepie albo na giełdzie... liczą po prostu na NIEWIEDZĘ klienta. supermarkety to samo: jak kupowałem lodówke w carrefour na Bemowie, to w RTVeuroAGD (też szmaciarze!) kosztowała 800, a piętro wyżej w cerrefourze - 950!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 taniej jest w sklepikach bo dają upusty znajomy zchodzi mi z ceny że mam taniej niż w MM i looz. no i wiem co kupuję. ale głównie na allegro biorę bo taniej, używane proce warto brać, grafy, dyski ... a Media Tragedia nie lubię, dla mnie to kołki totalne i już. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...