marcinboree Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 asusa matrix - a gtx 285 mam na wentylatorze. chcę założyć mu wydajne LC jaki blok najlepiej podwójny / dwustronny mogę do niego dopasować ????? czy to konstrukcja standardowa i będą pasowały wszystkie bloki LC do 285???? jeśli wiecie to proszę o pomoc. z góry dziękuję :oops: http://www.purepc.pl/sprzet_pc/karty_grafi..._285_rog_matrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Ze stronki EK wychodzi na to, ze niestety fullcovera na ta grafe nie ma...jedynie jakies kombinacje typu blok wodny na gpu + chlodzenie ramu i zasialania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) zawsze mozesz dogadac sie z sklepem i zamowic przymierzyc chlodzenie czy bedzie pasowalo a jak nie to zwrocisz sprzet porzadne sklepy tak robia :) jak bedziesz chcial sprzedac orginalne chlodzenie od grafy Matrix to napisz do mnie:) Edytowane 5 Października 2009 przez CUBEGAME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Napisy do Maniakalnego on powinien dać rade zrobić taki blok. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quinki Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 No niestety gotowców nie znajdziesz... może co najwyżej na sam rdzeń i pamięci, to by coś może dało radę znaleźć - ale układ zasilania będziesz musiał chłodzić radiatorami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...