naxt Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) Witam ,problem polega na tym ze gdy wywali sie sterownik ekranu(np przez przekrecenie karty lub inny powód) karta przestawia sie na takty pomiedzy 2 a 3D cos około 300/500/799 i nie potrafi juz wrocic do trybu pełnego 3D,jest to mocno wkurzajace gdyz pomaga tylko restart komputera.Na wczesniejszych sterownikach tego nie było,mozecie sprawdzic jak jest z tym u Was na najnowszych starach.Moja karta to GTX 260.Czy da sie temu jakos zaradzic bez instalacji starszych sterowników ?. Edytowane 5 Października 2009 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 U mnie jest tak samo, ostatnio chciałem wycisnąć jeszcze więcej z karty i wywalała się w trakcie gry to tak jak u ciebie nie wskakiwała potem w tryb zegarów 3D, nie wiem jak temu zaradzić ale chętnie bym się dowiedział ;) tak na przyszłość żeby w trakcie sprawdzania OC nie musieć restartować kompa po każdym wywaleniu się grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...