Hesos Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Witam! Problem polega na tym, że chciałbym podpiąć dysk PATA pod SATA. Jakoś dziwnie się dzieje, że jeden dysk (PATA - samsung sp2514n) cuś szwankuje. Jak go podpinam pod usb takim ustrojstwem: to wszystko jest ok. Na moje oko to uwalony jest kontroler na płycie ale mogę się mylić. No i pytanie: czy to urządzenie pozwoli mi na podłączenie dysku pod sata?? czy na "wyjściu" jest tylko usb?? mam nadzieje że wszystko zrozumiale napisałem <_< Peace! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Witam! Problem polega na tym, że chciałbym podpiąć dysk PATA pod SATA. Jakoś dziwnie się dzieje, że jeden dysk (PATA - samsung sp2514n) cuś szwankuje. Jak go podpinam pod usb takim ustrojstwem: [img.]http://img142.imageshack.us/img142/7587/98658119.jpg[/img] to wszystko jest ok. Na moje oko to uwalony jest kontroler na płycie ale mogę się mylić. No i pytanie: czy to urządzenie pozwoli mi na podłączenie dysku pod sata?? czy na "wyjściu" jest tylko usb?? mam nadzieje że wszystko zrozumiale napisałem <_< Peace! Tylko USB. Do podłączenia pod SATA są inne przejściówki - jest ich pełno na Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 tylko uważaj na te ak coś tam - najlepszą jaka miałem była przejściówka od gigabyte(i najlepiej wykonana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...