timmon24 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 witam Moja decyzja początkowo padła na Canona a 470 wiele pozytywnych opinii na internecie .Stary i sprawdzony sprzęt .Ceny w sklepach zaczynają się od 400 zł i powyżej .Na allegro znalazłem za 269 zł używany model to link http://allegro.pl/item757046845_canon_a470...yne_269_zl.html Na agito.pl gdzie mają dużo ofert w przystępnych cenach znalazłem canon a 470 który ma 10 megapixeli a cena wynosi 350 zł Niestety brak opinii na temat tego aparatu na internecie . W opisie ekspertów na poratalach fotograficznych sprawia wrażenie godnego uwagi Co wybrać ? Dla kogoś początkującego w fotografii cyfrowej Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 do jutra musze podjąc decyzje co z aparatem na allegro oplaci sie kupować ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zobacz ostatnią stronę tego tematu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0&start=180 Z tego co tam polecają to A610/A620 :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 ale mnie nie interesują takie modele wyraźnie napisałem a 470 i a 480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Aaa to w takim razie polecam tego 470 z dospawanymi 10mpix z Agito, którego ekspeci na portalach fotograficznych określają jako godnego uwagi :lol: Na poważnie to a470 nigdy nie brylował i w podobnej cenie można było dostać coś ciekawszego, ale jak wybór pomiędzy a470 i a480 to raczej kierunek w stronę nowszej konstrukcji :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...