grzeg255 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Witam. Pierwszy raz chyba pisze cos w podstawowych :wink: ,ale juz nie mam sil do zagadkowych zwiech kompa. Zlozylem kumplowi kompa: Asus M3N78EM-HDMI bios najnowszy Athlon x2 245 2GB Geil 800 Dysk Samsung 500GB HI Psu: Huntkey 400W Win XP Sp3 Komp u kumpla co jakis czas potrafi sie zresetowac,po czym wola ze zgubil jakies pliki od systemu,wiec ja zabralem go do siebie i odpalam normalnie,smiga bez zadnego problemu.Dzis zostawilem go nawet z odpalonym orthosem na pol nocy,smiga jak ta lala,zero jakichkolwiek oznak niestabilnosci.Komp czysciutki od wszelkiego rodzaju robactwa. Jedyna czynnoscia jaka zrobilem to odinstalowalem antywirusa AVG,bo gdzies kiedys cos wyczytalem ze moze robic jazdy z rejestrem. Co jeszcze mam sparwdzic??Gniazdka pradowe u kumpla w domu,czy co,bo juz nie mam pomyslow,u mnie dziala,a u niego problem. Z tego co patrzylem w dziennik zdarzen to problem jest zwiazany z DCOM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 sprawdź czy czasem nie ma przeciążonej listwy, czasem sie zdarza że moze robić zwarcia i wtedy sie wywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) A no widzisz o listwie nie pomyslalem,wiem,ze listwe ma nowa i tylko komp podlaczony ,moze jakiegos badziewiaka kupil. Edytowane 6 Października 2009 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Bolec uziemiający w gniazdku jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Dzis wieczorem polece do niego odniesc kompa,to zabadam sprawe. Edit:Problem rozwiazany,winowajaca okazal sie ram;/ g...geil.Tylko dziwne,ze orthos nie wywalal sie. Edytowane 6 Października 2009 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...