fetorman Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Tak poproszę nieśmiało ;]]] Może ktoś pokazać jakieś screeny? Czego to jest techdemo? To wyglada jakby krecily sie planety wokol slonca tylko zamiast planet są śruty takie wyszlifowane kolorowe śruty albo kule do bilarda tylko bardzo wypolerowane :) Jak zatrzymasz te kulki to efekt bullet time z matriksa bardzo fajny A to wszystko jest w jakiejs duzej katedrze.To tyle :D UPDATE: Potwierdzam to ze dobrze wykrywa artefakty.Poprostu zalewa nimi caly obraz !! A na 3dsmarku ani jednego?? hmm dziwne :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Niechce mi sie uruchomic pisze cos ze mam niekompatybilny direct czy cos takiego (mimo ze mam 9.0) :( 8O LOL Musisz mieć karte kompatybilną z Directem 9...... 8O 8O :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 z resztą takie kuleczki nie są opce posiadaczom radków 9800 od herca ;) bo takie kuleczki ( takie same tylko że stojące na stoliku ) są na płycie dołączanej do radków 9800 razem z innymi takimi demkami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 tylko ze to sa filmiki avi a tu jest caly programik wlasnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 tylko ze to sa filmiki avi a tu jest caly programik wlasnie ;)od kiedy to filmik avi jest interaktywny ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ale wlasnie nie ma interaktywnego dema samego w sobie mam radka sam 9800 i jedynie co dostalem tro filmiki avi z tymi kulkami --a nie program sam kulek tych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ja nie moge tego sciagnac. wlazlem przez FlashFXP i QPA. nie ma takiego pliku ne tym eftepie. flashget tez nie moze pobrac. ktos to juz wywalil :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ale wlasnie nie ma interaktywnego dema samego w sobie mam radka sam 9800 i jedynie co dostalem tro filmiki avi z tymi kulkami --a nie program sam kulek tychbo na początku kamera steruje sie automatycznie co może wyglądać jak filmik AVI ale jak poruszysz myszką to sam możesz nimi se majstrować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 GuC!o^ niezły wynik - ja u siebie mam 38-41 ale testowane na wersji 1.2 bo tej 1.1 nie mogłem ściagnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 podczas testu naciskajac literle l zmienia sie miejsce tych kulek nie tylko wokol katedry jest ale tez w lesie itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumianko Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 http://www.daionet.gr.jp/~masa/archives/rt...thdribl_1_2.zip oto adres do wersji 1,2. tamten adres z wersja 1,1 juz nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Fajne damko. W 640 chwilami dochodzi do 5 FPS nawet :lol: :lol:Nie ma to jak pełny support dx 9.0 w Fxie 5200 :lol: Znam to bo sam miałem tą karte 8) ja u siebie w 1024x768 jak wylacze multisampling to 18-20fps caly czas mam, zauwazylem ze fx5200 nie lubi pewnych instrukcji, efektow, jak sie je wylaczy to w trybie dx.9 dziala w miare sensownie (chodzi mi głownie o dynamiczne cienie) a textury i reszta moze byc na full włącznie z anizo ale i tak ten fx to śmieszny wynalazek czekam na nv40 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Ja zasysam i zobacze ile to bede miał FPS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 hmm niezle mi sypie artefaktami a w wersji 1,1 wogle nie mam a tu posypalo troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 hmm niezle mi sypie artefaktami a w wersji 1,1 wogle nie mam a tu posypalo troche ale spoko obnizylem taktowanie do 411 rdzenia i jest ok :) a demko sie minimlanie rozni od wersji 1,1 tak jakby ostrzejszy obraz byl poprawiony bardziej soczysty jak by ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 RealStorm_Bench2004 no to jest wymagający bench.Dopiero w 640x480 wyglada ładniutko ale przy 1024 x768 zaczyna się tragedia http://www.realstorm.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 wiecie co, czuje sie dyskryminowany, bo mam gf4ti4200 :( , czy jestem przez to gorszy? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 No mi już działa, nie mam pojęcia czemu wcześniej nie chciało odpalić. Fajnie to nawet wygląda, ale nie umywa się do demka z kulkami "grającymi" na instrumentach, tamto jest dopiero za*****. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 No mi już działa, nie mam pojęcia czemu wcześniej nie chciało odpalić. Fajnie to nawet wygląda, ale nie umywa się do demka z kulkami "grającymi" na instrumentach, tamto jest dopiero za*****.racja... te kuleczki które odprawiają niezły koncercik miażdżą te 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 wiecie co, czuje sie dyskryminowany, bo mam gf4ti4200 :( , czy jestem przez to gorszy? :lol: Czas najwyższy aby posiadacze GF4Ti poczuli się gorzej! DX9 nadchodzi wielkimi krokami i miażdży DX8! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 RealStorm_Bench2004 no to jest wymagający bench.Dopiero w 640x480 wyglada ładniutko ale przy 1024 x768 zaczyna się tragediahttp://www.realstorm.com Pytanie: Dlaczego tragedia? Ano dlatego: The RealStorm Engine calculates everything with the processor and uses a lot of memory, it does NOT use your 3D-Hardware. You may ask why does it not use my 3D-Hardware? The answer is simple, your 3D-Hardware can't do what the RealStorm Engine does. lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 fakt LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 No mi już działa, nie mam pojęcia czemu wcześniej nie chciało odpalić. Fajnie to nawet wygląda, ale nie umywa się do demka z kulkami "grającymi" na instrumentach, tamto jest dopiero za*****. Jesli mowisz o Animusic to mam tego cala serie - polecam.Jakby Cie interesowalo to zapraszam na priva :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...